Jump to content

GHOST-1-EC

Members
  • Content Count

    386
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Reputation Activity

  1. Like
    GHOST-1-EC got a reaction from MikeyPython in BO4 / MW Gameplay and Settings 2019/2020   
    This gameplay was with Duma Classified Games ticked..... left it there after the last time i played. 
    Just jumped on without opening the laptop to make my normal port prio changes. 
  2. Like
    GHOST-1-EC got a reaction from MikeyPython in BO4 / MW Gameplay and Settings 2019/2020   
    Have not played in a while...... came back to many updates. 
    Game still feels the same except i am missing the dead silence movement boost..... they shud have left that as is since its not an ingame perk. 
    Dropped a Shipment Hardpoint Juggernaut first few games in though......need to ruff it out for the nuke at some point....thought i would get it with the juggernaut. 
    Enjoy!! 
     
  3. Like
    GHOST-1-EC got a reaction from Kostas83 in No audio from party/game chat?   
    It actually has nothing to do with traffic prio
    I have the same issue..... what i do is set the geo filter to spectating, then when my teammates audio goes active then i set the geo filter back to filtering. 
    I have to do this everytime i create or join a chat party. 
    Its a geofilter issue. 
  4. Like
    GHOST-1-EC got a reaction from Kostas83 in How can affect your connection from the people that join in your lobby   
    Buddy i have the exact same experience with one specific friend......its got me to the point where i actually dont want to play with him even though he has a better connection than me. 
    Been trying to make sense of it for the longest time. 
    When we play on my or his host in a private match there is no issue whatsoever..... but once we go into public lobbies with either me or him being the party host the games play like crap, lol. 
    I use my discord for chat party instead of the ps4 chat party as that also just makes things worse. 
     
  5. Confused
    GHOST-1-EC got a reaction from Netduma Alex in How can affect your connection from the people that join in your lobby   
    Buddy i have the exact same experience with one specific friend......its got me to the point where i actually dont want to play with him even though he has a better connection than me. 
    Been trying to make sense of it for the longest time. 
    When we play on my or his host in a private match there is no issue whatsoever..... but once we go into public lobbies with either me or him being the party host the games play like crap, lol. 
    I use my discord for chat party instead of the ps4 chat party as that also just makes things worse. 
     
  6. Like
    GHOST-1-EC got a reaction from Squizz in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    Yeah bud
    This is a big issue that will solve alot of headaches once its sorted. 
  7. Like
    GHOST-1-EC got a reaction from Zippy in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    I am having the exact experience we are talking about now on BO4 and MW strangely enough. 
    Its been a slaughter house for like 3matches against the same players.... i was like superman on the map.....and all of a sudden the same players sponge bullets and everyone is like Chuck Norris around the map, lol
    I'm not finishing negative but i am definitely not having the same experience as the first few lobbies. 
  8. Like
    GHOST-1-EC got a reaction from Zippy in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    Yeah bud
    This is a big issue that will solve alot of headaches once its sorted. 
  9. Like
    GHOST-1-EC got a reaction from Zippy in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    I have not used any of the features available in that menu........will check it out in more detail today. 
    Read thru your other posts and we are definitely experiencing the exact same thing.
    All the other things we uncovered and added have helped but there is still so many kinks that needs ironing out - seems like we are left to our own mercy on getting things resolved. 
    Stability is key and Instability makes everything else irrelevant, hoping we can get it figured out tho. 
  10. Like
    GHOST-1-EC reacted to Zippy in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    Thanks GHOST for your reply. And I do think we are experiencing similar things here. How many times have we made adjustments and all of a sudden a particular game plays awesome! But then the very next time we play we are back to square one! Something tells me there is something more going on here then what we think. And I still see new people that have just purchase these routers pop in to the forums with very similar issues. Im not pointing fingers at anyone here. Im just trying to figure out what is the cause of this. I know something is up! But just what is it..  This is one of the most confusing things ive ever run across. But I do believe if we all put our heads together we maybe able to figure out a possibility or at the very least rule something out and focus in another direction. Its like you said there are still kinks that need ironing out! Let me know if you find anything out on your digging!
    Thanks!
    Zippy.
  11. Like
    GHOST-1-EC reacted to Zippy in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    GHOST I don't think your to far off the mark there.. For me I believe there is an issue. And I do point fingers at my XR500. I have my own theory why this happens. And something tells me its a QoS tagging issue. I get these erratic rates as well like you do. And there was another person on here also said there was an issue with QoS tagging. In other words the QoS tagging breaks down. Theres something ive noticed over time to help me identify there is an issue with this. And it starts to show itself by simply watching the amount of packets being prioritized UP and Down. It helps me identify there is something not correct. And when I say packets Up and Down im talking the high priority packets of both directions. For some odd reason the sending packets keep working. But ones receive packets seem to either get dropped or lost.. That tends to leave me believe there is a QoS tagging breakdown. And if that does happen something tells me the firewall of the Netgear might start to block those critical packets. Which would explain why my receive packets start to slow down in numbers.. The thing is what is causing this!
    So this is why I think I see these erratic rates when looking at the GeoFilter.. Things like ping and tick rates seem to get effected by this. Which if there is a QoS breakdown I can see why.. Again I know this is a theory of mine but it does make sense to me. Its sad though we have zero access to the XR500 firewall. One could do more trouble shooting there..But we cant..
    Zippy. 
  12. Like
    GHOST-1-EC got a reaction from Zippy in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    There is no Emoji befitting of this reply, lol (next level awesomeness)
    Unfortunately it takes a lifetime for the Duma team to get simple things to get done.......your forward thinking is what everyone has been longing for.
    Is there a way to stabilize,
    1. The send/receive rates and
    2.The ping graph?
    I find this to be another culprit in our gaming experience and its not our isp's fault.......the exact same server plays totally different from match to match and when you look at the geofilter stats it clearly shows erratic rates or a ping graph that randomly just unraveled (and no additional load has been placed on the connection when this happens).
    The graphs will go from completely straight as an arrow for one match and then the next it would be riddled with non stop crazy spikes.
    There has been a few threads about this issue and no proper solution to date has been put in place.
  13. Like
    GHOST-1-EC got a reaction from Zippy in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    Pingplotter proved the OS instability to me......i made a thread about it last year iirc.........my pingplotter graph would be straight as an arrow and then after a while it just randomly unravels without any additional load being placed on the connection.
    And this was a ping plotter test with nothing happening on the line and then with me gaming......it just did the exact same thing.......straight as an arrow for abit and then all hell breaks lose 🤣🤣 crazy spikes all the way.
    There never was any proper answer for the cause or solution offered.
    I uploaded videos and pics at the time.
  14. Like
    GHOST-1-EC reacted to Squizz in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    You're a legend @RedBull2k thanks a lot, can confirm this works on Xbox One X using port 3075. I get a brief ~5 second period where it detects the port number of the server at the bottom of the app window, and then it returns to "no server found on port 3075" during the game. However I checked on DumaOS and the port is added in the prio section, so I'm assuming this is all working as intended cos i cant see any problem, or should the port numbers and server address stay for the duration of the match? Thanks ever so much, I'll admit I've not had a chance to play an actual game yet cos I'm a little busy, but I'll give it a go later and see how it affects my gameplay.
    And @GHOST-1-EC no worries mate  
  15. Like
    GHOST-1-EC got a reaction from Squizz in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    @Squizz my bad on not replying
    Glad to see you got the assistance tho. 
    @RedBull2k you awready know 👏👏🙌🙌🙌
  16. Like
    GHOST-1-EC reacted to SlingshotGamer in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    @RedBull2k Thanks this is running like a dream on MW going to try out BO4
  17. Like
    GHOST-1-EC reacted to TrayDay in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    It actually worked with finding Apex Legends with manually inputting the port. Awesome!

  18. Haha
    GHOST-1-EC reacted to TrayDay in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    Alpha @RedBull2k, It's a-go. we have a match. We have a match. R1 is working properly with the app.

    Epic
    BRUH!!! I'm currently playing the game and the guys "DONT SEE ME" what the hell lol. Looking like noobs!
  19. Like
    GHOST-1-EC reacted to RedBull2k in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    I have hooked up my r1 and after and hour or so i have found the problem. It hasnt had much testing and quite supprised there was only 1 thing wrong.
    I think i got it this time
     @N3CR0
  20. Like
    GHOST-1-EC got a reaction from Locosano in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    Working like normal for me......new port option addition is kif!!!
  21. Like
    GHOST-1-EC reacted to Bert in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    The new version works for me
  22. Like
    GHOST-1-EC reacted to RedBull2k in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    the new one, i have added extra things. and i also noticed previous version was bugged.
  23. Like
    GHOST-1-EC got a reaction from MikeyPython in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    Upnp enabled yes - ports 3074 and 9308 in use by me always. 
    No Portforwarding or Port Triggering being used. 
    PS4 has a static ip which i have reserved yes. 
    XR500 has a static Ip which is placed in isp modem/routers DMZ - No DMZ being used on the XR500. 
  24. Like
    GHOST-1-EC reacted to RedBull2k in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    Im just working on adding some error code/descriptions so i can get a better understanding whats going on, im almost complete.
  25. Like
    GHOST-1-EC reacted to TrayDay in Gaming Hardware and Settings - Controllers, Headsets, Monitors, Router/s   
    LOL! Yes, I can only imagine all the rage they were having as you was drilling them with that hit detection!
    Unfortunately, I'm in a similar boat with @N3CR0 and can't get any of the servers recognized as I play on PS4. But I also have a theory as to why it may not be working. It could possibly be due to not having the R1 as the main router due to bandwidth capacity. I'm going to give it a shot later when the family is not using the network and swap to give it a test run.
     
    Edit:

    Notice @N3CR0 and I both have R1's and facing the same issue. But still going to try later when family is asleep.
×
×
  • Create New...