Jump to content
Ste G

Todays Patch

Recommended Posts

Since the new patch on xbox that was released today, I can't find a single game with the geofliter (XR500) on.

Turn it off and games pop up.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here (XR500) if I join my friend it works, thought I was going mental. I'll put it on spectating mode for now

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep same here, can not find a single game with new update and the router.

 

Just found one in the new game mode, took 3 mins of searching and was a lobby with one player in, no one is joining though...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay so can you confirm pre patch it was working fine and then only after the patch you begun to see this issue? Has the game been rebooted since then and have you tried with ping assist off/on to see if this affects it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah all working fine as of last night on the XR500.

Update the game today, flush the cloud, all I get is searching for player, change to spectating, Game finds lobbies (yet the seem to be USA lobbies).

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Netduma Fraser said:

Okay so can you confirm pre patch it was working fine and then only after the patch you begun to see this issue? Has the game been rebooted since then and have you tried with ping assist off/on to see if this affects it?

Been working fine for me, turned off strict mode, deleted my console from router and found a game although it took a long time and lobby still isn't filling up, could be an xbox issue

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to chime in here im also having this issue. I cant get the geo to work at all i have to have it in spectating to find a game 

Share this post


Link to post
Share on other sites

My experience with Milestone 1.3 and the new Blops 4 12GB patch today.

When joining a friends lobby everything worked fine, MP/Blackout. MP strict mode on / auto ping on focused solely on the UK. For Blackout I always turn strict off and vastly expand the geo zone to all of Europe.

When playing solo I had to turn the geo filter to spectate to get a match in Blackout. Any changes you make require a game restart.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow. So I just set GEO filter to spectate. Connected to game. Going okay. Care package. Gun ship. Decimating. MIGRATING HOST. Noooo. Game stalls then crashes. Just my dumb luck. This game is a freaking disaster. It was bad pre-patch. It's a complete unplayable disaster. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test the cod ultimate profile, geo filter under Portugal and Spain, strict on, ping assist 40, and cant find a single game.

with the regular operator modem find games and  quickly

Share this post


Link to post
Share on other sites

Having same issues as everyone else in this thread. All worked fine on Xbox last night (after downloading milestone 1.3 firmware), but can't find a single game after today's game update.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I prefer to stick with the old firmware, finding games in just a few seconds. The update of treyarch improved the game. I dont going to update to DUMAOS anymore, it was a mistake from the start. Everything was fine until I updated the router. Right now I'm with the old firmware and I have no complaint.It's like the story with the chicken that laid golden eggs...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Guys, Same on PS4 after 1.05 update.  Had to turn the Geo filter off (XR500) and connections were horrid to say the least.  Major lag and no hit detection.  No problems at all before the update, no router setting changes or anything like that.  Tired un ticking STRICT MODE, no change.  Tired opening up the filter radius but that didn't help either.  It is completely unplayable now on PS4 (at least for me last night).  I just played bots for practice.  Hopefully you guys can find a solution fairly quick.  Thank you.    

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, JeepN77 said:

Hi Guys, Same on PS4 after 1.05 update.  Had to turn the Geo filter off (XR500) and connections were horrid to say the least.  Major lag and no hit detection.  No problems at all before the update, no router setting changes or anything like that.  Tired un ticking STRICT MODE, no change.  Tired opening up the filter radius but that didn't help either.  It is completely unplayable now on PS4 (at least for me last night).  I just played bots for practice.  Hopefully you guys can find a solution fairly quick.  Thank you.    

Same for me, since yesterday update on ps4, more part with duma OS XR 500. Say that I buy this shit to have a good ping more than 200 Euros and in the end we are obliged to play on crap servers like the others. Fuck, I'm angry. It's shit that duma bone and mansongere pub.

I am in France and I connect to all the serbeur of the world except l'Heurope. Full ass to have system that never works.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...