Jump to content
allsgood

DumaOS Not loaded yet! Don't worry...

Recommended Posts

I'm at routerlogin.net, and get the following message over and over with no progress: "DumaOS not loaded yet!  Don't worry we will redirect you shortly."  Well... "shortly" is turning into all day and I don't have a way to move forward...

 
  • Need help please!

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, allsgood said:

I'm at routerlogin.net, and get the following message over and over with no progress: "DumaOS not loaded yet!  Don't worry we will redirect you shortly."  Well... "shortly" is turning into all day and I don't have a way to move forward...

 
  • Need help please!

Do you have the XR700 by any chance?

Share this post


Link to post
Share on other sites
54 minutes ago, allsgood said:

I'm at routerlogin.net, and get the following message over and over with no progress: "DumaOS not loaded yet!  Don't worry we will redirect you shortly."  Well... "shortly" is turning into all day and I don't have a way to move forward...

 
  • Need help please!

Do you see a wifi ssid for your network?

Share this post


Link to post
Share on other sites
52 minutes ago, BIG__DOG said:

Do you have the XR700 by any chance?

No, XR500. Just bought yesterday. Software worked yesterday. Started this morning okay, then, suddenly the above...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
54 minutes ago, Netduma Fraser said:

Could you do the above please 

cleared cache & cookies. Can't see firmware due to problem, but it is the latest, downloaded yesterday. Issue unresolved.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, BIG__DOG said:

Do you see a wifi ssid for your network?

 

1 hour ago, allsgood said:

No, XR500. Just bought yesterday. Software worked yesterday. Started this morning okay, then, suddenly the above...

 

I see using netgear genie on my ethernet connection, that the wifi ssid is enabled for both 2.4g and 5 g

Share this post


Link to post
Share on other sites
26 minutes ago, Netduma Fraser said:

Hold the button in the back of the router for 20-30 seconds to perform a factory reset, wait a few minutes then access the interface and go through the setup wizard. Does it work then?

Hmmm... Well, kinda. I got past the initial problem of being stuck on the dumas0S reloading problem. But, now I'm at thenetgear genie page, not the nighthawk dumaOS app page.

Share this post


Link to post
Share on other sites

well, I would, but it went back to flashing the duma(S not loaded yet! again.  Further, using the nighthawk app, I see I have internet connections, but now, none of my devices are showing up on it, yet they all are connected to wifi, and it shows in the "settings"/"wifi" of all my ipads and iphones. Nighthawk device manager shows zero.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is really weird behaviour. Was anything done prior to going to sleep the night before? Any physical actions, unplugging during an update etc? Did the setup wizard not allow you to update to the latest firmware? Can you access via routerlogin.net/index.htm ? If so I would recommend you download the latest firmware from support.netgear.com and update it there

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×