Jump to content
Sign in to follow this  
Dunken

Can't get nordvpn to work on netduma r2

Recommended Posts

Hi, I can't seem to get nordvpn to change ip's of my devices on the netduma r2. It says it's 'connected' and i have selected 'do not vpn these services' but my ip's don't change. I have also tried restarting my laptop and using both the udp and tcp options to no avial.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi fraser, How exactly do i do this? I am currently using the dhcp identifiers i found on this forum to get my router working with my sky internet. Will this be affected? I have posted the udp details from one of the nordvpn servers if that helps, thanks.

 

client
dev tun
proto udp
remote 185.246.211.175 1194
resolv-retry infinite
remote-random
nobind
tun-mtu 1500
tun-mtu-extra 32
mssfix 1450
persist-key
persist-tun
ping 15
ping-restart 0
ping-timer-rem
reneg-sec 0
comp-lzo no

remote-cert-tls server

auth-user-pass
verb 3
pull
fast-io
cipher AES-256-CBC
auth SHA512
<ca>
-----BEGIN CERTIFICATE-----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==
-----END CERTIFICATE-----
</ca>
key-direction 1
<tls-auth>
#
# 2048 bit OpenVPN static key
#
-----BEGIN OpenVPN Static key V1-----
e685bdaf659a25a200e2b9e39e51ff03
0fc72cf1ce07232bd8b2be5e6c670143
f51e937e670eee09d4f2ea5a6e4e6996
5db852c275351b86fc4ca892d78ae002
d6f70d029bd79c4d1c26cf14e9588033
cf639f8a74809f29f72b9d58f9b8f5fe
fc7938eade40e9fed6cb92184abb2cc1
0eb1a296df243b251df0643d53724cdb
5a92a1d6cb817804c4a9319b57d53be5
80815bcfcb2df55018cc83fc43bc7ff8
2d51f9b88364776ee9d12fc85cc7ea5b
9741c4f598c485316db066d52db4540e
212e1518a9bd4828219e24b20d88f598
a196c9de96012090e333519ae18d3509
9427e7b372d348d352dc4c85e18cd4b9
3f8a56ddb2e64eb67adfc9b337157ff4
-----END OpenVPN Static key V1-----
</tls-auth>
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No that won't be affected. Actually use these IP addresses as that's their official DNS, so untoggle Use Upstream DNS and enter them like so:

image.png

then save network. See if it works then.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok so i have it working with my tv and phone however my laptop is stubborn to change for some reason. I have tried restarting and re-connecting the internet on it but nothing has worked. Also sometimes the the 'vpn traffic' box within the hybrid vpn tab on dumaos doesn't load saying the rapp failed to load.

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Dunken said:

Ok so i have it working with my tv and phone however my laptop is stubborn to change for some reason. I have tried restarting and re-connecting the internet on it but nothing has worked. Also sometimes the the 'vpn traffic' box within the hybrid vpn tab on dumaos doesn't load saying the rapp failed to load.

Could you re-add your laptop to Hybrid VPN? It may also be worth double checking that the information about your laptop in Device Manager matches what you can see in Windows (IP address mainly).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I did the test by putting my xbox as a PC on the R2, by modifying the DNS by those of Nord VPN, I got a different IP ... Without the modification of the DNS it did not work ... Why ?

On the other hand, the R2 via the Geofilter has always pinned the servers with my initial connection when I should have a higher ping of 20 to 30 ms ...?

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Fuzy said:

I did the test by putting my xbox as a PC on the R2, by modifying the DNS by those of Nord VPN, I got a different IP ... Without the modification of the DNS it did not work ... Why ?

On the other hand, the R2 via the Geofilter has always pinned the servers with my initial connection when I should have a higher ping of 20 to 30 ms ...?

DNS Leak, we'll be fixing that.

Did you enable it while the console was already on?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Netduma Fraser said:

DNS Leak, we'll be fixing that.

Did you enable it while the console was already on?

Yes ! Same result !

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Netduma Fraser said:

Hard turn off the console, apply the VPN and the Geo-Filter then wait 2 minutes and try again

I just wanted to say that it works for me! 😉

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/9/2021 at 1:25 PM, Netduma Liam said:

Could you re-add your laptop to Hybrid VPN? It may also be worth double checking that the information about your laptop in Device Manager matches what you can see in Windows (IP address mainly).

Yeah i double checked and the settings are correct but i still cant get my laptop to sit behind the vpn, its weird.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...