Jump to content

Recommended Posts

Just curious if anyone else has had this problem. Sometimes when I connect to a server while playing modern warfare, it won’t give me a ping to the server even though I have “ping server” ticked. If I turn “ping server” off and try to manually ping server, it will just act like it’s trying to ping, but I can play through the whole match and when It’s finished it still will show it’s trying to ping (like it’s loading the information), but it will never actually show the ping. Doesn’t happen all the time, but it does happen rather frequently. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, welcome to the forum!

Yes this is something that we're aware of though we thought it was isolated to Auto Ping not manual pinging as well. Does it happen on every single server?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Some servers will show ping with auto ping on. If I manually ping a server when it didn’t show, I think maybe once or twice it showed the ping after a long delay. Most of the time it just acts like it’s loading the information, but no ping or any info on the server will be displayed for the entirety of the match, then I get moved to a different server. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...