Jump to content

joel82

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by joel82

  1. my laptop is pretty old will be getting a new one in couple weeks. for now i have it connected by ethernet cable. everything was working fine but today I have been getting the following error message?
  2. yes all my devices have reserved IP in Lan. however, my laptop is the only item the keeps disconnecting. to fix this i have to connect the laptop to the XR1000 with an ethernet cable shut everything down and then while still connected via ethernet net I switch it over to wifi.
  3. I did see that link unfortunately I still couldn't figure it out. so I went ahead and reset my router again and I rebooted my att modem(BGW210-700) and fiber box. I did the process again and I think that might have fixed. I still randomly get "taking longer to load" mainly on the QOS page but way less then before. one problem that still persist is that my laptop randomly disconnects? always in the evening? Secondly, I noticed that some of my devices have double IP address? I do have IP allocated for all me devices but under device management when I click on a device i can see the different address. is that normal? for example my laptop has two, my sonos speakers have 2-3.
  4. Typing in tftp in the command with the xr1000 download, it wouldn’t recognize tftp? I will try again shortly and get a picture
  5. My bandwidth is around 500-900 (although on my modem I get 1000 which is what I pay for) gel filter does not work with apex legends. Kicks me out to the main startup screen after a match.
  6. I tried doing the tftp setup but unfortunately it was not recognized?? This is very frustrating.
  7. ok I will try this tonight. I am not very good at networking but will try my best. not sure if its part of the same issue but I am getting slow gameplay mainly the whole shoot first die first scenario in Apex legends. i go from 200 health to like 0 in almost every gun fight. I can tell the difference because in my XR500 I was not having doing anything like that. in one instance i shot a a guy from behind half clip he turned around and melted me in 1 sec... no headshots. i did auto set up in QOS and it had me put my sliders at 100% for both up and down. not sure if that is correct?
  8. I am using google chrome on my laptop on wifi. it did not prompt me to do any sort of updating. All I did was downloaded the app and followed the instructions. armor is disabled. issue that is super annoying is when watching netflix it just random disconnects??
  9. after rebooting again i was able to log in but now nothing is loading........
  10. I recently purchased and installed the XR1000 (previously had XR500) and I am having an issue with it disconnecting from the internet and it takes forever for the main screen to load up after putting entering my ID and password (currently been waiting for almost 5 minutes). I have already uninstalled, rebooted, clear out cookies and history. restarted internet..etc...should not be this difficult to enjoy this expensive product. and my dang speeds are way slower compared to the XR500???? att fiber 1g
  11. Ok so I got everything updated. But now my pS5 alway shows offline under device manager?
  12. I had upgraded to 3.0 beta a few months ago and I did do a factory shortly after. 2-3 weeks ago a did another factory reset to see if that would stop the error codes. During that reset it said it was up to date as far as firmware but I will double check again shortly.
  13. I had rebooted about 3 times. This error happens randomly when making changes to QOS. Was hoping for a more permanent fix.
  14. Does anyone have any advice on how to stop getting these error codes?
  15. I am also having this same issue. when performing the connection benchmark do you do it while playing the game, lobby or before starting game being played?
  16. I’m curious so you start at 70% for up and down but what would be reasons to adjust higher or lower? I am a super noob,lol.
  17. no way! hahaha. thanks for your help. I figured it went offline because when I get home from work there are times that updates that come out in the morning don't automatically download until I'm out of rest mode. thanks again!
  18. Hello Everyone, I have a XR500 that I purchase couple years ago and I recently started having an issue with it. The issue is when I put my PS4 slim on rest mode the it does not stay connected to the internet? I can confirm this because the light on the router turns orange. I have checked that all the settings on the PS4 under "power/savings" and "network" are checked to allow downloads and stay connected to internet. I have set its own ip on the router and also PS4 side. not sure why this happening. I did download the 3.0 update few weeks ago, I have reset the router multiple times and nothing. i did upgraded my tv to a newer Lg CX that was the only recent change. any help is appreciated.
  19. I don't think Geo Filter works with Apex Legends period. I've been having an issue that has been reported multiple times within the community. constantly being kicked out of the lobby when my my geo filter is turned on. I either get sent back to the lobby when returning back from a match or right before a new match. once in a while it will connect to a local server and the game will be freaking awesome. even with all the cloud updates, I still get kicked out because it tries to connect to people in texas which is outside my radius. i am based in California. if i allow the servers from texas to connect then the following match a new one will appear. at one point i was up to more then 20 that i had approve.
  20. Hello Fraser, I am still having similar issues as others from my last posts a few months ago. I am located in Southern California and I have my radius to include the servers from Utah and Oregan but for some reason it tries to connect to servers or peers from Texas. If it does connect to a lobby let’s say in California or within my radius when the match is done it tries again to connect to Texas and I will get a code leaf and I will get sent back to the main startup page (not the game lobby). At this point it’s very frustrating specially because I about this unit specially for apex since that’s all I pretty much play. Each time a server/peer from Texas pops up I add it to my safe list. At some point I was up to 20 something probably more. any help or suggestions is highly appreciated
  21. Hello Fraser, So i have this exact same setup XR500 and ATT BGW210. however, i also have ATT Uverse tv which plugs directly into the BGW210 in order for it to work. now when i plug the cables from receivers (mains receiver and wireless box for a second tv in a different room) to the XR500, the TV will work for 20-30 seconds and then it will freeze until i change the channel and again it will work for 20-30 seconds and freeze. at the moment the Uverse Lan cables are the only thing connect to the att Modem everything else i have it either through wifi to my XR500 or Lan for PS4
×
×
  • Create New...