Jump to content

R2 ping - HOP 1


Exe_uz
 Share

Recommended Posts

I'm using ping plotter to check ping, but my ping to HOP1 - R2 192.168.77.1 is on average 1.7 m/s is this correct? If not, is there a way of reducing this?

FYI Virgin Media - SH3 in modem mode. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
10 hours ago, Exe_uz said:

Thanks for info, but i am using ethernet and interval at 2.5 seconds. I also think i was generous with the 1.7ms its more like 2.1m/s

 

Good suggestion above, if that hasn't helped I'd also suggest trying a different ethernet cable just in case.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
10 minutes ago, Exe_uz said:

It's gone up to 3 m/s now,  i've also used a new CAT 8 cable   😞   

Do you have any other devices you could connect to the R2 via ethernet? I'm interested as to whether this is reproduceable on another device.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
45 minutes ago, Exe_uz said:

No i plugged the ethernet cable into the VM hub as you suggested

OK so we know that couple of ms is caused by DumaOS. I don't think this will actually have any effect on your gameplay, but if you want to we can dig into what might be causing the additional delay.

Revert back to your previous setup and try completely disabling QoS from the three-line menu in Congestion Control, then re-test.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...