Jump to content

Hybrid Vpn Advanced settings


Recommended Posts

Yes i did. I Did use this config before for years. it no longer works all i get is "connecting"

Fri Jul 23 16:25:29 2021 OpenVPN 2.3.4 mips-openwrt-linux-gnu [SSL (OpenSSL)] [LZO] [EPOLL] [MH] [IPv6] built on Nov 4 2018 Fri Jul 23 16:25:29 2021 library versions: OpenSSL 1.0.1h 5 Jun 2014, LZO 2.06 Fri

Jul 23 16:25:29 2021 WARNING: No server certificate verification method has been enabled. See http://openvpn.net/howto.html#mitm for more info. Fri Jul 23 16:25:29 2021 NOTE: the current --script-security setting may allow this configuration to call user-defined scripts Fri

Jul 23 16:25:29 2021 Socket Buffers: R=[163840->131072] S=[163840->131072] Fri Jul 23 16:25:29 2021 UDPv4 link local: [undef] Fri Jul 23 16:25:29 2021 UDPv4 link remote: (My Ip Address)

 

Link to comment
Share on other sites

I removed that and just got "failed" and no logs. I did two things to make sure everything is working i logged in PIA App and enabled my VPN to make sure my subscription is working and my login info is correct. then I pinged the servers to make sure they existed and they work. 

Link to comment
Share on other sites

no log after adding line syslog . After trial and error i have determine that line comp-lzo and compress

So if i delete compress and add comp-lzo in the new config is were i get the "update config"

if i leave compress line in the new config i get the no logs

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...