Jump to content
Baturi

Keep getting put in denied servers

Recommended Posts

why do i keep getting put in servers that i have denied from the geo-filter Host type peer as well and this is for the XR500 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think we've possibly identified what is causing this. Have you disabled them using Auto Ping by any chance? If you manually ping them and deny them does it still allow a connection?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Netduma Fraser said:

I think we've possibly identified what is causing this. Have you disabled them using Auto Ping by any chance? If you manually ping them and deny them does it still allow a connection?

yes i have denied the server while having auto ping enabled however i don't think i have denied the server by manual pinging. i may have to test that way out tomorrow 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Netduma Fraser said:

Please do as I think it may be auto ping that isn't allowing it to be denied properly.

i'll let you know how it goes once i have an answer :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Netduma Fraser said:

I think we've possibly identified what is causing this. Have you disabled them using Auto Ping by any chance? If you manually ping them and deny them does it still allow a connection?

@JOE1305

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Netduma Fraser said:

Please do as I think it may be auto ping that isn't allowing it to be denied properly.

okay so another problem when ever i try to ping manually it sometimes gets stuck on a loading loop to the point where it never loads or it never shows the server but then when i ping by auto it works fine 

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 hours ago, Netduma Fraser said:

Please do as I think it may be auto ping that isn't allowing it to be denied properly.

okay i have an answer now and it is still putting me into denied servers even when pinged by manually

Share this post


Link to post
Share on other sites
47 minutes ago, Netduma Fraser said:

Was the server ping assisted? If you get it just using the radius and then blocking using manual pinging, does it work?

yes the server was ping assisted i tried it for both ways ping assist on/off. using radius as well it still kept putting me back in with manual pinging. not only that their are servers that were blocked 3 months ago and recently the game put me through those servers

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/4/2020 at 2:15 AM, Netduma Fraser said:

Okay thank you for trying, this is something we'll have to get fixed on our side. For now try blocking them using the radius instead.

i may have solved the issue what i did was i change my DNS to cloudfare on router settings tested for 24 hours worked like a charm following up next day changed back to my ISP DNS and it put me into those blocked servers.

 

(Edit) never mind it did the same thing again i think whats causing it is the server is inside my filter range btw its a 200 ping ms server

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue. mine will show multiple dedicated servers at the same time. i am running two PS4 gaming consoles playing the same game. it sometimes shows up to 3 servers and i am blocking them constantly as you are. i have tried ping assist on, off, it didn't matter. one of these servers is on the border of kansas and oklahoma. i did an IP search and came up with a homeland security server. 😂

Edited by MC1500MC
the server belongs to a us gov agency

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...