Jump to content

QoS page never loads. 1GB internet capped at 40mbps as unable to turn QoS off.


Recommended Posts

Title says it all. The QoS page never loads, even after a 15 minute wait. Tried multiple devices over wifi and ethernet and none can load that page. My 1GB internet capped at 40mbps as unable to turn QoS off.

Separate question. What are the differences between Netduma R1 and R2? Can the R2 handle 1GBPS internet?

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Go to the System Information page and then in the Rapp panel menu ≡ change the retries to 5, reboot from the interface, wait 2 minutes before accessing and see if it works then please.

The R1 used third party hardware and is also from 2014, no AC WiFi and won't get you up to 1000Mbps realistically. The R2 is our own hardware, much newer, AC WiFi and will get you a lot close to 1000Mbps. 

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators
5 minutes ago, KyleBruce54 said:

Awesome, will do that and report back. I'm not overly fussed about the 1000MBPS as long as it's not the current 40MPBS lol.

Oh yeah it's a lot better than that! Also the R2 does have the most up to date firmware out of any of the DumaOS routers.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...