Jump to content

djhixson88

Members
  • Content Count

    94
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    djhixson88 reacted to VVarrior in Xr1000 devices keep disconnecting   
    just disable it WiFi works thanks 
  2. Like
    djhixson88 got a reaction from VVarrior in Xr1000 devices keep disconnecting   
    Do you have AX enabled? If so try disabling it. I had the same problem
  3. Thanks
    djhixson88 got a reaction from Netduma Fraser in Cold war + Geofilter   
    Yeah I can do that 
  4. Like
    djhixson88 got a reaction from Netduma Fraser in XR1000 .50 update   
    That's what I'm hoping. Appreciate the replies
  5. Like
    djhixson88 got a reaction from Newfie in XR1000 .50 update   
    That's what I'm hoping. Appreciate the replies
  6. Like
    djhixson88 got a reaction from Newfie in XR1000 .50 update   
    Could be. It's not a big deal to me currently since nothing I have currently supports wifi 6. Great router otherwise. Though I think the R2 does a better job as handling ping under load. Thankfully my connection doesn't get loaded when I game 
  7. Like
    djhixson88 got a reaction from Newfie in XR1000 .50 update   
    Yeah I figured as such. I do not see any options for PMF 
  8. Like
    djhixson88 got a reaction from Netduma Fraser in XR1000 5ghz dropping, high upload ping   
    I have 400/20. If I'm doing a big download I just set it to never and let it finish before gaming. 
  9. Like
    djhixson88 got a reaction from oroechimaru in XR1000 5ghz dropping, high upload ping   
    It did it for me on the R2 as well until I started tweaking it, then stayed relatively flat. Not so on the XR1000 after tweaking it. And apparently the 500 too 
  10. Like
    djhixson88 got a reaction from oroechimaru in XR1000 5ghz dropping, high upload ping   
    @Netduma Fraser so I did was what suggested and updated the firmware and did a factory reset, so far it's either made the connection worse, or the benchmark isn't working. I couldn't get a different result anywhere from 100% to 20% on the sliders, and yes I'm using "always" on congestion control. This is with no other devices connected except my PC. I haven't even configured anything else yet. 

  11. Like
    djhixson88 got a reaction from oroechimaru in XR1000 5ghz dropping, high upload ping   
    I know, I do them, just don't like to LOL
  12. Like
    djhixson88 got a reaction from Newfie in XR1000 5ghz dropping, high upload ping   
    I know, I do them, just don't like to LOL
  13. Thanks
    djhixson88 got a reaction from Netduma Fraser in XR1000 5ghz dropping, high upload ping   
    No biggie, that's why I downgraded, I don't mind trying new firmwares. Just not crazy about factory resets. It was weird, whenever I was on 5ghz it'd ping like it's going to run the speed test but just spin. Same thing with loading web pages, and this was with AX disabled. So obviously I couldn't have that lol. I'll hang tight because I overall do like this router. 
  14. Like
    djhixson88 got a reaction from Netduma Fraser in Geo Filter Question   
    I gotcha, I didn't want to always have to be party host for us to play so I wasn't sure. 
  15. Thanks
    djhixson88 got a reaction from Netduma Fraser in Rogue Company   
    @Netduma Fraser Sorry about the last post, HERE'S a screenshot of a dedicated one I got. 

  16. Thanks
    djhixson88 got a reaction from Netduma Fraser in Ping Failure   
    I have the same setup (company and modem) can you tell me how you went about setting it up? I just unplugged the modem, let it boot up and grab a connection, THEN plugged in the R2 and it worked fine. @Netduma Fraser to my knowledge PPPOE isn't a thing with Spectrum, at least in my case, it's disabled on my R2. Also having worked at Spectrum in the past and with that exact Modem, they're.... a pain sometimes.
     
     
    Edit: that's not a router, so no wifi comes out of it. Just phone and internet.  
  17. Thanks
    djhixson88 got a reaction from Netduma Fraser in Rogue Company   
    @Netduma Fraserhere's a dedicated one

  18. Thanks
    djhixson88 got a reaction from Netduma Fraser in Rogue Company   
    @Netduma FraserHere's another server ID for Rogue Company

  19. Like
    djhixson88 got a reaction from Netduma Fraser in Welcome R2 owners! We want your feedback!   
    Sounds good. Looking forward to the new firmware
  20. Like
    djhixson88 got a reaction from Wayne1985 in Welcome R2 owners! We want your feedback!   
    Decided to make the jump from the XR500 to the R2 for the same reason I buy Pixel phones, getting updates from the source. Overall I'm pleased with the R2. I've seen people having wifi issues, and can say SO FAR I haven't had any. Setup was pretty simple, though I noticed it doesn't run a speed test like the XR500. No biggie just something I noticed. 
     
    Geo filter: for the time being until it gets ironed out I just use the ping assist with my home location set out in the ocean. I feel like this takes out guess work and works pretty well. I tried both the traditional circle and the polygon mode. Though I feel like these aren't at their full potential in the current geo filter state. 
    Something I don't understand is why there's at times a 30ms difference from what the router says the ping to the server is compared to in game (COD:MW). 
     
    Otherwise I like the R2 and look forward to it's features. 
    Any suggestions on the traffic prioritization? I can add games like Division 2 but now MW? lol very weird to me. 
  21. Like
    djhixson88 got a reaction from Netduma Fraser in Welcome R2 owners! We want your feedback!   
    Did the console suggestion and saw more servers pop up upon launching the game. 
×
×
  • Create New...