Jump to content

Mobel

DumaOS Insiders
  • Content Count

    463
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Mobel

  1. Keep in mind a lot of the servers are misplaced seen Dutch servers placed in Paris France or London UK on the Geo-filter, and u will always get french, dutch, belgium, english and germans a lot on those servers (UK, Holland, France, Germany.) When i have geofilter off i am from Amsterdam, Holland i play a lot on the UK or France servers (thats when SBMM kicks in)
  2. @Netduma Fraser Can you update the firmware topic for the XR700 ? Because firmware V1.0.1.36 is out. https://www.downloads.netgear.com/files/GDC/XR700/XR700-V1.0.1.36.zip
  3. @Nightwalker U probably have a VDSL or ADSL line and none of the Netduma routers are a xDSL modem/router. So u going to need to buy a xDSL modem/router that can be put in Bridge mode and put the VLAN id out and connect ur R2 behind that. But first u have to find out what connection u have exactly and which VLAN's u need for your specific ISP line, try logging in your ISP modem and look for Status, Line statistics or something similar maybe u find that information there
  4. @stallhagen I have on Geo-filter: Strict mode enabled, Auto-ping enabled Ping assist on 0, Fast search disabled. And set your home as close as possible on your real location on the map.
  5. @doylebl39 Reinstall your game, delete and re-download it fully.
  6. @stallhagen @Newfie It doesnt matter who is hosting when ur geo-filter is working it will not put u in a game outside of the radius u have set. I can confirm this with CoD MW, BO CW and for Warzone i am doing it all the time i set up the geo-filter and let another friend host (with a low kd he has only 1.6 kd on Warzone) 🤣
  7. Yeah Connection Benchmark is not working properly i think the Netduma team are already aware of this problem. I think there is also something not good with Traffic Priorization because DumaOs Classified games doesnt work for me and when the red lights goes on the packet counter goes very slow like literally 1 packet in 3-5 seconds.
  8. If you are better you better, dont want/need no f#**%g game to alter with my skill/aiming because i am in a lobby with new people they get better by time as i did in the old days it took me a few months of getting owned. Thats why it's called skill u have to develop it by trial and error. Activision doing stupid shit by altering with the game i was playing yesterday a few games of Warzone with the CR-56 Amax the last 2 wins where in a row 21 kills and the game after 17 kills and a win. The games after that tried the CR-56 Amax again but it didn't feel like the same gun anymore like the previous games, it was shooting like a totally different gun much more recoil, lots of hitmarkers after blue armor strange stuff.
  9. @Originsjuega Click on all the green servers with low ping 10-20ms and put them to your allow list that way u will always connect to them even if they are out if your radius due to wrong place of the server on the map of geo-filter. I have the same problem i live in the Netherlands and some of the servers from Amsterdam (the city where i live) are appearing in Paris, France and in London, UK.
  10. Try even very low setting of the sliders.
  11. @Netduma Fraser @Zippy I fixed my Geo-filter, i had to delete the PS4 from device manager and geo-filter while it was turned off and re-add it to geo-filter then it worked. Somehow after that i decided to check the tour on QoS tab and then put QoS on enable and it is like it is working on DSLreports did 10 tests and got A+ everytime (see picture) on Bufferbloat ping with the old settings for CC sliders that i always used 🤔 Btw the PS4 was online when doing this 10 tests and as u can see from the pictures it lines up with the test on the R2 and how it always was. Connection Benchmark is not working appropriate still. On Fast.com idle 10ms and under load 12ms with CC enabled Always. (2nd pic)
  12. @Zippy @Netduma FraserNo with the R2 i dont have this problems and with the XR700 before also never experienced this issues been using it for 2 years on the same line nothing changed except for Lan cables (swapped them out as well) and on the R2 i dont have this issue just tested it. The picture is from a test with the R2 my XR700 used to give the same results with the CC slider a few percents higher.
  13. @Zippy Yes have done all the variable with TP on/off QoS on/off still same results only with QoS on and CC sliders low it is a slight better
  14. @Netduma Fraser And these are on dslreports With 2nd picture 4%DL and 10%UL on CC and the 1st picture both on 70% on the CC
  15. @Netduma Fraser No not at all just my ISP modem is bridged and the router is doing Get Dynamically from ISP like always what i have for the past 2 years. I will send the Pingplotter graph and the screenshot of the Geo-filter in a 10 minutes
  16. @Netduma Fraser I didnt forward the wrong ports and everything was working fine when i had the port forwarding rules on. Geo-filter and Traffic priorization were working as they always have been working. Yes I will send a screenshot as soon I am home but i was monitoring it for quite a bit and fully zoomed out nothing appears on the map none of the servers not for CoD, Demonware matchmaking and none of the PlayStation chatparty servers pop-up nothing at all.
  17. @Netduma Fraser Yes that was on Always for the CC tried Share excess enabled and disabled on both DL/UL there was a very slight difference with Share excess disabled. I will do a run with Pingplotter as soon I come home and show u what my results are.
  18. @Netduma Fraser when doing a test on Fast.com or Speedtest.net the speed is not correct (like restrict it to 10Mbps the test gives 1.3 Mbps with 1 device). And the ping is also all over the place i tried doing bufferbloat on Fast.com or DSLreports but whatever i tried it keeps spiking the ping there is something weird.
  19. @Netduma Fraser Even if i had changed some settings what could go wrong then ? I was playing with port forwarding rules the last few weeks then changed to UPNP again withou PF rules. I dont know was playing on WiFi a day before it happened and then changed to my wired connection and it didnt work. Had a factory reset on old fw. did a upgrade after to DumaOs 3.0 and a factory reset again, My devices all got new ip's and the PS4 got the right mac adress and ip in Device manager so what could be wrong ?
  20. @Netduma Liam Yes the PlayStation is appearing online in Device manager and goes offline when i turn it off it has also the correct mac adress and ip. Also in network monitor the traffic is appearing.
  21. @Netduma Fraser Traffic priorization light doesn't go on as well not on DumaOs classified games and not on a manual rule.
  22. @Alex49H yes i have it, i put the file below for who ever wants to download it directly from here. DumaOs 3.0 for XR700 XR700-V1.0.1.34_Dumaos3.0_6.img
  23. Still not working the geo-filter on.34 DumaOs 3.0 for me
  24. @Netduma Fraser There is something very wrong with Qos on DumaOs 3.0 i tried every setting even lowered till 1% my DL and 5% UL on CC still getting this ping (see picture), while normally on 1 or 2% i get a ping of around 10-12ms under load for DL and UL and that was on the R2 and also on the XR700 i used the same CC settings for both the past few months and it was always the same outcome. I have only 1 device online to the XR700 when i was doing the tests the laptop that i was doing it on.
×
×
  • Create New...