Jump to content

Choppa01

Members
  • Content Count

    99
  • Joined

  • Last visited

About Choppa01

  • Rank
    Serious

Basic Info

  • DumaOS Routers Owned
    Netduma R1

Recent Profile Visitors

384 profile views
  1. I think i found a fix to this problem. As my R1 has been working as normal for 5 days straight now... Are you ready LOL.. its simple. First boot up your Netduma R1.. Let it run as normal until the interface stops working(you cant change pages)... Heres the key part.. do not unplug your netduma R1. Goto the circled i, in the top right and corner of the screen, click this icon, and then click on reboot... Before you say ive done this a million times.. Your next step is to wait, and i mean wait for at less 25 minute or more, but just wait until you here the Netduma R1 beep. Do not unplug the Netduma R1. like i said, this may take 25 minutes or even longer for other users. After youve heard the beep, please then do a factory reset set.. You should be good to go.. If you can. Reset your main router after you done a factory reset. I hope this works for those in need
  2. I will try and i will message you in your inbox to tell you i have done so..
  3. The router was is still working, but i cant access the interface... without plugging it out and back in..
  4. this from the first page of my messages is where i cant change the pages at all. this is where you cant access the interface with the borswer. i then went in the console tag and copyed these pages to you.. i hope you get what im saying🙂
  5. Alex or Jack. could you look at these error message for me please.
  6. Heres the results of the network. R1 has now stop responding...
  7. A script on this page may be busy, or it may have stopped responding. You can stop the script now, open the script in the debugger, or let the script continue. Script: resource://devtools/client/shared/vendor/react-dom.js:9953 This is the message my apple mac pop up with after the fail
  8. im going to the network tab. going to leave it on to see when it fails.. Will send you a screen shot..
  9. just unplugged the R1.Plugged it back in.. Access the interface, went to console an saw this.. hope it helps..
×
×
  • Create New...