Jump to content

Welcome to Netduma Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

XR500 DONT WORK

XR500 Dont work

  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
1turkvs1000europeople

1turkvs1000europeople

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 6 posts
  • Local time: 08:51 PM

i buy today xr500  i wait 3 month  this router coming turkey ,  and i today buy , i setup , firmwire update , i have settings no problem.

 

2 hour later  xr500  dont work  closed  ,  this  why ? ,  i change power point and not work !

 

i test adapter no problem adapter is work !  

 

help me pls



#2
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,299 posts
  • Local time: 05:51 PM

Hey, welcome to the forum!

 

You'll have to be more specific before we're able to help you. What exactly is not working? 

 

I've also moved this to the support forum.


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST

World Clock

Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - 2am BST



If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/


#3
1turkvs1000europeople

1turkvs1000europeople

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 6 posts
  • Local time: 08:51 PM

Hey, welcome to the forum!

 

You'll have to be more specific before we're able to help you. What exactly is not working? 

 

I've also moved this to the support forum.

thanks

 

i geo filter settings  , screen  and  router closed , now not open 



#4
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,299 posts
  • Local time: 05:51 PM

I'm still not sure I understand can you include screenshots? Also if you'd like to speak in Turkish I can Google Translate it.


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST

World Clock

Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - 2am BST



If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/


#5
1turkvs1000europeople

1turkvs1000europeople

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 6 posts
  • Local time: 08:51 PM

I'm still not sure I understand can you include screenshots? Also if you'd like to speak in Turkish I can Google Translate it.

sorry my english bad ,  not work router , not coming routerlogin.net screen , not network connection ,  not power 



#6
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,299 posts
  • Local time: 05:51 PM

Is the LED power light on? If so hold the reset button in the back for 20-30 seconds. Then wait 30 seconds and try to access it


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST

World Clock

Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - 2am BST



If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/


#7
1turkvs1000europeople

1turkvs1000europeople

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 6 posts
  • Local time: 08:51 PM

Is the LED power light on? If so hold the reset button in the back for 20-30 seconds. Then wait 30 seconds and try to access it

not ıs the led power light on ,  but i test adapter work ,   



#8
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,299 posts
  • Local time: 05:51 PM

Okay if it was working before its possible a power surge damaged the router. Please login here: http://support.netgear.com/and call the 24/7 support number and they'll either be able to help you resolve it or sort out a replacement if it is faulty.


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST

World Clock

Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - 2am BST



If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/


#9
1turkvs1000europeople

1turkvs1000europeople

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 6 posts
  • Local time: 08:51 PM

Okay if it was working before its possible a power surge damaged the router. Please login here: http://support.netgear.com/and call the 24/7 support number and they'll either be able to help you resolve it or sort out a replacement if it is faulty.

thank  you



#10
1turkvs1000europeople

1turkvs1000europeople

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 6 posts
  • Local time: 08:51 PM

Thanks  my new  XR500  coming   this good work ,  i like XR500  very best gaming router  ! 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users