Jump to content

Macusa69

Members
  • Content Count

    52
  • Joined


Reputation Activity

  1. Thanks
    Macusa69 got a reaction from Netduma Fraser in 3.0 for the xr500   
    Thank you Fraser for your quick reply. My username : Maxxxxx69
  2. Thanks
    Macusa69 reacted to RedBull2k in Caddy 1.2   
    A file named newsettings on desktop. Delete it. Or edit it
  3. Like
    Macusa69 reacted to RedBull2k in Caddy 1.2   
    You do not need the web page open, when using app. The port updates in the background. It is not a flaw or bug. Unfortunately I do not refresh web page to show changes, but the changes have been made. 
  4. Like
    Macusa69 reacted to RedBull2k in Caddy 1.2   
    When i play, my nat type is open using upnp only. 
    Opening ports has no effect using caddy app, as that is not what its for.
  5. Like
    Macusa69 reacted to RedBull2k in Caddy 1.2   
    my appologies, its been a work in progress things have changed, and continue to change, so here is an outline
    The app was made for 1 purpose, some of us believe that instead of using classified games or a range of ports, why not target the individual port being used for that specific game of cod. The port changes with each game played, and i didnt want traffic being prioritized, that was not that specific port. 
    for pc/ps4.
    in game menu look at connection setting you will see the port being used for example you will see port 3074 for in my app put this in the port box, click start, now when this is running you leave it run untill you stop playing the game(shutdown) etc. But the manual button you can press it once while your in game it will add to hyperlane but then stop running so its like a run once only button.
    once you have your port set you will not need to change this unless you start using a diffrent port. How you use the app its up to you, but its that simple you have to options, but its up2u when you want to stop using. If you want to target specific game port then use it all the time you game, if you feel you dont need it then that is fine also.
  6. Like
    Macusa69 got a reaction from Netduma Alex in Sign up to DumaOS Insiders   
    I have submit request for Insider, hope i can make it! knowing that I was a beta tester for the previous OS. so again please consider adding me to the next beta testers.
  7. Like
    Macusa69 got a reaction from Netduma Admin in Can't turn UPnP off?   
    Hello Stalker4hire-,
    I had the same problem as yours for several weeks. Tried everything to fix the UPNP issue but with no success. Reboot my R1 and even hard reset it but still the ports are showing in the UPNP section, even though the UPNP is turned off. But now I've found a solution to this but doing the follwoing:
    1- Hard reset R1 ( firmware milestone 1.3 ).
    2- Immediately after hard reset, downgrade to the old R1 os ( 1.03.6j ).
    3- While on 1.03.6j , turn the UPNP OFF and hard reset
    4- Immediately after hard reset the R1 upgrade to milestone 1.3
     
    Everything now should be working as usual, you can portforwarding while UPNP is off.
     
    cheers,
  8. Like
    Macusa69 got a reaction from Netduma Jack in Using VPN and open nat question.   
    You too, and all the DumaOS team👍
  9. Like
    Macusa69 got a reaction from Netduma Admin in Using VPN and open nat question.   
    You too, and all the DumaOS team👍
  10. Like
    Macusa69 got a reaction from Netduma Admin in Using VPN and open nat question.   
    Hello Admin,
    I am already using the same ports mentioned in your reference. By doing what you suggested, it messed up my connection. Start connecting to P2P lobbies with much higher pings, whereas I always connected to dedicated servers. Frankly I don't care too much about open Nat, as long as I am having a good lobbies, connection etc...
    So I turned UPNP off, and boom, my R1 is great again. Please, please try to suggest to everyone to hard reset his router before upgrading to DUMAOS. For the past several months, I never had a stable experience with my Dumaos, sometimes it's acting good and sometimes better,  but now it is much, much better after I downgraded to 1.03.6j and then I hard reset my R1 and then I upgraded to milestone 1.3 and made the setting mentioned above.
    Anyways, thank you very much for your help and support.
  11. Like
    Macusa69 got a reaction from BIG__DOG in Using VPN and open nat question.   
    Yes, both my modem and router. This way I find my connection to be better. 
  12. Like
    Macusa69 got a reaction from BIG__DOG in Using VPN and open nat question.   
    That's what I thought. Anyways, I am obliged to use VPN becasue I am from the middle east and we usually get connected to SA ( Saudi Arabia ) server, which is unplayable. but while using a VPN to get connected to Europe, I get way better connection than SA server. and by the way, I am using EXPRESSVPN, it gives me a very fast and premium connection while using it.
  13. Like
    Macusa69 reacted to Netduma Fraser in UPNP OFF   
    As I mentioned its something that we're aware of in the current DumaOS version so it will be fixed for the next version we release
  14. Like
    Macusa69 got a reaction from Netduma Jack in UPNP OFF   
    Please advise me what to do if you find a solution. 
  15. Like
    Macusa69 got a reaction from Netduma Fraser in UPNP OFF   
    Please advise me what to do if you find a solution. 
  16. Like
    Macusa69 reacted to Netduma Fraser in UPNP OFF   
    We're aware of the issue and looking into it currently
  17. Like
    Macusa69 reacted to Netduma Admin in network settings UI issue   
    As PB said, we're onto this. Will be resolved soon. Thanks for reporting it and let us know if you find anything else. To solve your immediate problem, reboot your router and it will clear.
  18. Like
    Macusa69 got a reaction from Netduma Fraser in How are you finding DumaOS on the R1?   
    my bad, it turns out that I was setting the number in thousands like 70000 Mbps instead of 70 Mbps. it was a dump move from my side, anyways, everything is as it should be and Dumaos is working perfectly. 
  19. Like
    Macusa69 got a reaction from pollutionblues in How are you finding DumaOS on the R1?   
    my bad, it turns out that I was setting the number in thousands like 70000 Mbps instead of 70 Mbps. it was a dump move from my side, anyways, everything is as it should be and Dumaos is working perfectly. 
  20. Like
    Macusa69 reacted to SwiftCookie in How are you finding DumaOS on the R1?   
    Disable any ad blockers for the router settings page too, I found that always caused issues with the old firmware. 
×
×
  • Create New...