Jump to content

Welcome to Netduma Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Problema con los perfiles


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
mandingas

mandingas

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 1 posts
  • Local time: 03:10 PM

Hola, tengo un problema, intento seleccionar un perfil, le doy a la pestaña "Load Profile" sale un mensaje de que se ha cargado satisfactoriamente pero si cambio de pestaña al volver, vuelve a salir el perfil generico "General Gaming". 

¿Como puedo selecionar y perfil y que se quede cargado?

 

Tambien tengo problemas con la velocidad del router, tengo 300Mb de subida/ 30 de bajada. Por mucho que configure este en el router, al hacer pruebas y test el router siempre me baja a 100/10



#2
Netduma Admin

Netduma Admin

    Netduma Staff

  • Administrators
  • 720 posts
  • Local time: 02:10 PM
  • LocationNetduma HQ

Hola, en el tema de perfil. De hecho, ha cargado su perfil, solo cuando vuelve a la página, el perfil predeterminado que puede seleccionar es siempre General Gaming. Es confuso, lo sé, pero no te preocupes, lo cargaste.

 
Sin embargo, debido a su velocidad, le recomiendo que ya no use los perfiles. Vaya a Control de la congestión y haga clic en 'Establecer ancho de banda'. Luego ingrese sus velocidades totales y haga clic en UJpdate. Cuando se le preguntó acerca de la configuración automática, haga clic en Sí. Esto debería darle la velocidad máxima que espera.
 
__
 
Hi - on the profile issue. It has actually loaded your profile, it's just when you return to the page the default profile that you can select is always General Gaming. It's confusing I know, but don't worry, you loaded it.
 
However, because of your speeds, I recommend you no longer use the profiles. Go to Congestion Control and click 'Set Bandwidth'. Then type in your total speeds and click UJpdate. When asked about Auto-setup, click yes. This should then give you the full speeds you expect.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users