Jump to content

Welcome to Netduma Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

VPN Client - VPN server dropdown list now empty


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1
Argonaut

Argonaut

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 4 posts
  • Local time: 09:22 PM

Hi,

 

I've been using the HMA VPN client on my new XR500 over the last couple of weeks. It been really useful for fixing latency issues I've been having for online games, on occasion. Today I rebooted my router and, upon going to active the VPN, I discovered that the drop-down menu is now unpopulated, just an empty white box. Same for Country and for City (though I guess that is to be expected, with no service selected). The VPN had been fine before the reboot, as I had switched it on earlier in the day (it was off when I rebooted though).

Interestingly, my username is still active in the username field but my password has also disappeared.

 

Any ideas what's happened or how I might fix it?

 

Cheers!



#2
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,853 posts
  • Local time: 09:22 PM

Hey, welcome to the forum! Have you enabled it before trying to select the provider? What browser are you using to access the interface?


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST



Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - Midnight BST



Time Converter

If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/


#3
Argonaut

Argonaut

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 4 posts
  • Local time: 09:22 PM

Weirdly, I just went back in to check again(via Chrome), having seen your reply Fraser - and the option has now reappeared, complete with my password once more!

I hadn't done anything different, the Enable VPN Client was checked previously and no go.

Could it be just slow at loading that part of the OS?

Who knows, at least its working again!

 

Thanks, and sorry to waste your time Frazer.



#4
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,853 posts
  • Local time: 09:22 PM

Yes thats possible, not sure what the cause was but glad it's resolved! I'll close this topic now.


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST



Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - Midnight BST



Time Converter

If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users