Jump to content

Welcome to Netduma Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Photo

Comment utiliser PPPoE d'orange?

- - - - - explications svp

  • This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

#1
Cécé

Cécé

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts
  • Local time: 11:48 PM
  • Locationparis

Bonjour tout le monde,

 

J'ai remarqué que je disposé d'une adresse PPPoE avec ma fibre d'orange et je souhaite connaître les paramétrages à faire sur le duma et la ps4 afin de lutiliser;

Pouvez vous m'aider SVP

Chive si tu vois mon message :)

Et aussi comment fais t'on pour faire des screeshots de nos config et les poster?



#2
Chive972

Chive972

    Member of Globality / Destiny 2 Competitive

  • Moderators
  • 2,171 posts
  • Local time: 01:48 AM
  • LocationFrance

Bonjour tout le monde,

J'ai remarqué que je disposé d'une adresse PPPoE avec ma fibre d'orange et je souhaite connaître les paramétrages à faire sur le duma et la ps4 afin de lutiliser;
Pouvez vous m'aider SVP
Chive si tu vois mon message :)
Et aussi comment fais t'on pour faire des screeshots de nos config et les poster?

Salut,

dans la partie wan, entre les identifiants pppoe et voilà.

#3
Cécé

Cécé

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts
  • Local time: 11:48 PM
  • Locationparis

ok merci

j'ai essayé mais ça ne marche pas....

comment faire des captures d"écran stp



#4
Netduma Fraser

Netduma Fraser

    Tech & Customer Support

  • Administrators
  • 18,001 posts
  • Local time: 12:48 AM

Voici comment prendre une capture d'écran et la télécharger. Désolé, c'est en anglais.

 

Here is how to take a screenshot and upload it. Sorry it's in English.

 

http://support.netdu...e-a-screenshot-


Twitter/Facebook/YouTube/Twitch/Instagram/Steam Group/Discord

 

Official R1 Support Times: 10am - 6pm BST

World Clock

Official DumaOS/XR500 Support Times: 12pm - 2am BST



If you're having Settings or Hardware issues with the XR500 please go here and login to get the number for Netgear's 24/7 support line: http://support.netgear.com/


#5
Cécé

Cécé

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts
  • Local time: 11:48 PM
  • Locationparis

Voici comment prendre une capture d'écran et la télécharger. Désolé, c'est en anglais.

 

Here is how to take a screenshot and upload it. Sorry it's in English.

 

http://support.netdu...e-a-screenshot-

merci fraser



#6
Chive972

Chive972

    Member of Globality / Destiny 2 Competitive

  • Moderators
  • 2,171 posts
  • Local time: 01:48 AM
  • LocationFrance

ok merci
j'ai essayé mais ça ne marche pas....
comment faire des captures d"écran stp

Tape Noelshack sur Google.

#7
Cécé

Cécé

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts
  • Local time: 11:48 PM
  • Locationparis

Salut,

dans la partie wan, entre les identifiants pppoe et voilà.

Alors j'ai essayé mais apparemment ça ne fonctionne pas... une idée?



#8
Cécé

Cécé

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 posts
  • Local time: 11:48 PM
  • Locationparis

Alors j'ai essayé mais apparemment ça ne fonctionne pas... une idée?

je dois remplir quelquechose dans la partie wan ip ou pas?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users