Jump to content

GoalTV

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About GoalTV

  • Rank
    New

Basic Info

  • DumaOS Routers Owned
    XR500

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hello, I can confirm the issue is VLAN, I have used my ISP router as a bridge to XR500 and local network works just fine now. So once VLAN is enabled on XR500 local network just don't work correctly.
  2. I did some research and seems issue is related to https://community.netgear.com/t5/Nighthawk-Pro-Gaming-Routers/XR500-VLAN-tagging-making-wifi-devices-unable-to-communicate/m-p/1851499 With VLAN as my Fiber require to use VLAN 10 and I expirence the same issue. This issue seems to be since 2019 so i guess it's impossible fix for this router? I guess my idea is to get some modem between fiber and router which support vlan and set is as internet gateway so router don't need to use vlan anymore
  3. Hello, Thank You for the update, I have send the update. I noticed the issue is between wifi and lan example I can connect device which work this way Wifi to Wifi works Wifi to Lan Nope Lan to Lan Works Lan to Wifi Nope And vice versa So issue is between communication with lan and wifi inside the router.
  4. PM Sent it feels like wifi - eth or eth - wifi is limited to super low speed like 1 bit per minute 😓.
  5. Hello this is very similar issue to https://community.netgear.com/t5/Nighthawk-Pro-Gaming-Routers/XR500-LAN-Connectivity-Issues/td-p/1976123/highlight/false My Local network works fine on wan local means via wired all works fine however via wifi I can't access local network, well technically I can but take 5 - 10 minutes to load simple http page and services like ssh just timeout it works if I connect ethernet. I noticed it works fine with local IPv6 but not IPv4 so seems there is some firewall, or configuration in the router which we don't have access too... Would be great if you could look into this as I'm not the only person with same issue as above on netgeat forum. looks like software issue with IPv4 it's blocking local rules on wifi well making it a lot slower takes forerver to load anything. The internet works just fine. Yes I have disabled QoS and everything possible I tried upgrade to beta too and even downgrade to 2.0. tried enable all traffic in the traffic control. did over 10 Factory resets that's why I discovered it's issue on IPv4 via Wifi Let me know if you need more details but clearly there is something up with IPv4 Local something is making the connection super slow it just timeouts.
  6. Hello, I did reset router to Factory Reset sadly no progress on this. I talked with Tunnelbroker and Respond I got is: The tcpdump logs show only outbound, not inbound which would indicate that something is blocking Protocol-41 traffic from reaching the raspi. You may want to check your router to see if there's an option in the firewall.
  7. Hello, I have tried do the Traffic Controller rule for all however no luck. If I'm correct QoS can be disabled in QoS > Congestion Control > Disable QoS Not Recommended if so I have done it but based on these error below I will do factory reset tonight as maybe upgrade to 3.0 did mess up something around fomr 2.x. (I have hidden some IPs with * on the start and Mac Addresses hidden) [DumaOS] Error parsing line in ARP table: 'fe80::86e:c59b:d926:278c dev br0 lladdr [Mac-Hidden] REACHABLE', Friday, October [DumaOS] Error parsing line in ARP table: 'fe80::a9bf:2adb:469f:71ab dev br0 lladdr [Mac-Hidden] REACHABLE', Friday, Octobe [DumaOS] Error parsing line in ARP table: 'fe80::192:168:1:100 dev br0 lladdr [Mac-Hidden] router STALE', Friday, October 3 [DumaOS] Error parsing line in ARP table: 'fe80::ca94:da42:aeb6:e64d dev br0 lladdr [Mac-Hidden] REACHABLE', Friday, Octobe [DumaOS] Error parsing line in ARP table: '*:*:*:0:c9bd:fe2f:efcb:3ea dev br0 lladdr [Mac-Hidden] STALE', Friday, [DumaOS] Error parsing line in ARP table: 'fe80::e9a2:9a8:e90:6e1 dev br0 lladdr [Mac-Hidden] STALE', Friday, October 30, 2 [DumaOS] Error parsing line in ARP table: '*:*:*:0:e9a2:9a8:e90:6e1 dev br0 lladdr [Mac-Hidden] STALE', Friday, Oc [DumaOS] Error parsing line in ARP table: 'fe80::ba27:ebff:febc:b4f dev br0 lladdr [Mac-Hidden] router STALE', Friday, Octo [DumaOS] Error parsing line in ARP table: 'fe80::9c9f:51d4:791b:3cc9 dev br0 lladdr [Mac-Hidden] DELAY', Friday, October 30 [LAN access from remote] from *.*.30.13:65109 to 192.168.1.100:5632, Friday, October 30, 2020 14:45:26 [DumaOS] RPC call 'disabled' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?: in func, [DumaOS] Long call 'del_rule' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?: in fun, [DumaOS] RPC call 'set_dpi_settings' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?, [DumaOS] Long call 'del_rule' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?: in fun, [DumaOS] RPC call 'set_dpi_settings' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?, [DumaOS] Long call 'del_rule' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?: in fun, [DumaOS] config write 'com.netdumasoftware.qos.settings', Friday, October 30, 2020 14:45:22 [DumaOS] pausing 'auto_hyperlane', Friday, October 30, 2020 14:45:22 [DumaOS] RPC call 'auto_hyperlane' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?: i, [DumaOS] Long call 'del_rule' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?: in fun, [DumaOS] RPC call 'disabled' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?: in func, [DumaOS] Long call 'del_rule' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?: in fun, [DumaOS] RPC call 'set_dpi_settings' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?, [DumaOS] Long call 'del_rule' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?: in fun, [DumaOS] RPC call 'set_dpi_settings' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?, [DumaOS] Long call 'del_rule' exception 'ERROR: Rule not found in chain stack traceback: ^I?: in function '__new__' ^I?: in fun,
  8. Hello, Thank you I have tried to disable QoS but not luck, I also tried upgrade to 3.0 firmware but I got same results. even tried set dmz which seems not working or don't have any effect at all. So I guess based on this IPv6 Tunnels are not supported on XR500. Noticed some few bugs with 3.0 to disable QoS you need reboot the router else after few minutes the button to disable won't save. Well I guess I will try due it via Hybrid VPN maybe as solution to this.
  9. Hello, I have recently bought NetGear XR500 and I ran into issue with tunnelbroker I'm routing IPv6 threw Raspberry PI based on this guide https://www.raspberrypi.org/forums/viewtopic.php?t=88054 However I no longer can get IPv6 connection no matter of the settings even with DZM enabled to my PI I just get timeout like some firewall is blocking it on router side. If I connect my old ISP router it works no problem so not sure what I'm doing wrong as even radvd cannot connect with XR500 I tried every signgle option in Advanced Settings to enable IPv6 but even without it I still should get PI working itself with IPv6. Did anyone was successful with setting tunnelbroker on this router as I'm out of ideas even created new tunnel to make sure old one didn't brake anything.
×
×
  • Create New...