Jump to content

Kam

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    Kam got a reaction from Netduma Fraser in RPC error 'ERROR_CMDFAIL':   
    OK Thanks - I am trying this now. Will keep you posted.
  2. Like
    Kam reacted to TODDzillaInLA in Everything just stopped working   
    thank you ill check it as soon as i get home from work, i called frontier just to make sure it wasnt a outage or something with the OTA by any chance cause of it working with the router that came with frontier and the tech said the current router (the r2) has did something called a "Start & Stop" over 10 times. Said i need to replace the router
     
    if this is a serious question then i think there is bigger problems
  3. Like
    Kam reacted to VectorPRIME in Internet completely cutting out consistently on R2   
    So I got this thing 2 weeks ago and every day or so the internet would go out and a reboot would fix it until the next day or so. But it has been getting progressively worse. As of today the internet is going out literally just back to back to back. Earlier today I could reboot it to get it back on, it would stay on for about a minute, then it would go out again, and a second reboot would make it stay online for about 30 minutes to an hour. Now, my actual internet is working just fine through the Gateway from Xfinity. Over the last hour the R2 has gone out so consistently I couldn't even finish writing a ticket. I tried to do a factory reset on the router and set it up as fresh, that changed absolutely nothing. I got it set up and then immediately it told me I wasn't even connected to anything over ethernet. All lights still on and everything. When it cuts out, all of the lights and everything are still on, but literally all of my devices that are hardwired say they aren't even plugged into anything. So I can't even access DumaOS when this happens. I am seriously beginning to suspect it's either a bad router or there is something just seriously wrong with the DumaOS because I see other complaining of similar. It won't even allow me connect long enough to reinstall the newest firmware. I messed with zero settings on the router. Just the very basic settings that are on it when you start fresh. Have done nothing crazy with it at all. 
     
×
×
  • Create New...