Jump to content

Xalint1

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Xalint1

  • Rank
    New

Basic Info

  • DumaOS Routers Owned
    XR450
  1. I was one of the beta testers of xr700 so have been through several firmwares each have their bugs. The hotfix 1.0.1.24 seems to have problems with allow access to ready share files. I had to unfortunately go back to 1.0.1.20. If that small bug was fixed I would of stayed on that firmware it actually seem to fix the dashboard and a couple other UI issues.
  2. Interesting enough I haven't had any of the problems others are having. This version has been very stable hasn't needed to be rebooted since the update to V1.0.1.10.
  3. I have had the new firmware installed for several hours now so far its working very well.
  4. I almost fell on the floor when I read this. I am so happy that they went with Netgear their routers have been very reliable over the years. I have had both brands Asus and Netgear. The only time Asus beat Netgear in range was when they got in trouble for going over the power limit that is required by FCC for wireless. Also as a company it took them forever to release new firmware it took someone else to solve their issue before they would fix the thing.
  5. Shouldn't have to install another module to make the firmware work correctly.
  6. I am have no problems at all with the V1.0.1.2 its been almost 2 days and there are 4 people using the internet 2 gaming and 2 streaming video and Arlo cam. It's was just that firmware V1.0.1.8, I am actual surprised that it wasn't caught before releasing it. I know it has to be really hard to try to accommodate everyone different hardware. My cable modem is Netgear cm600 on the Xfinity(aka Comcast) network. They do play nice together nothing out of the ordinary.
  7. I am new to this forum but I was one of the beta testers of the unit. The firmware V1.0.1.8 was applied to the router after the update was completed router was rebooted with in 15 minutes of updating to this firmware I started to have disconnects on wired network. So I rebooted both the modem and router to fix the issue after about 2 minutes after completing the reboot the problem was once again back. I went back to the older firmware V1.0.1.2 the disconnects went away.
×
×
  • Create New...