Jump to content

TTedd

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    TTedd got a reaction from AnnonymouS in XR700 periodic WAN disconnects   
    Here to report same issue occurring for me with v1.0.1.2 and v1.0.1.8 firmwares.  Both exhibit periodic dropping of WAN side connection, typically every 5-10mins.  No lights change color, from outside view unit is working fine to the eye.  Monitor shows WAN restarting every 5-10mins, drops and restarts in about 3-5 secs.  Symptoms are seeing dropped packets, experiencing period of delayed/no response to outbound commands, severe lag or being dropped from games , etc.... as you would expect for this type of operational issue.
     
    v1.0.0.20 does not exhibit same issue.  WAN connections remains solid over weeks + of usage.  Monitor shows no dropping of WAN connection. With issue repeating across multiple newer firmware releases I have now requested to a ticket with netgear asking help to address my dysfunctional router behavior.   No response received in past 48hrs.
     
    Would appreciate any confirmed resolution help ... tried everything I can think of including erasing settings, fresh downloads, run with settings default, run with minimized functionality, etc, etc... even standing on one leg, with hand over one eye, muttering good luck charms as you hit download button did not make any noticeable difference.  (just kidding on this latter part!)
  2. Like
    TTedd got a reaction from twalls in XR700 Dropped Packets   
    In my experience v1.0.1.2 has issues resulting in WAN connection going up/down. Downgrading to v1.0.0.20 works fine, less new hybrid vpn and known issues with older version. 
    Waiting for newer version to move forward.  WAN would stop for couple secs then come back. It shows up in log. Casual user may just notice a hesitation to a command every now and then, gaming is a killed.
  3. Like
    TTedd got a reaction from FQs19 in XR700 Dropped Packets   
    In my experience v1.0.1.2 has issues resulting in WAN connection going up/down. Downgrading to v1.0.0.20 works fine, less new hybrid vpn and known issues with older version. 
    Waiting for newer version to move forward.  WAN would stop for couple secs then come back. It shows up in log. Casual user may just notice a hesitation to a command every now and then, gaming is a killed.
  4. Like
    TTedd got a reaction from Netduma Fraser in Username - can it be changed?   
    Thanks to clarify
  5. Like
    TTedd reacted to Netduma Fraser in Username - can it be changed?   
    It's not possible to adjust, it's a Netgear standard across all their routers I believe
×
×
  • Create New...