Jump to content

shots_fired_88

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  1. I have my netduma connected via the cap6 to my fios router/modem combo with the rest of my network running through the netduma. The issue i am having is when I'm in the Host filtering feature no other hosts are showing on the geo filter, there is absolutely no activity on the geo filter what so ever. Screen shots in the attachments. Screen Shot 2017-07-31 at 8.41.59 PM.zip Screen Shot 2017-07-31 at 8.42.23 PM.zip
  2. The real issue I'm having is that when I'm in lobbies and using the host filtering feature nothing is coming up. I can't see the host or test pings or deny and allow host. When i'm in lobbies it looks the same as when my ps4 is turned off. Screen Shot 2017-07-31 at 8.41.59 PM.zip Screen Shot 2017-07-31 at 8.42.23 PM.zip
  3. Yeah that box is installed outside on the complete opposite side of the house from where my system and R1 are. Unless there is another option i may just have to return it.
  4. I have a g1100 from verizon that i can't figure out how to place in bridge mode. I've gone to the advanced settings menu for their router and do not know where to go from here. Screen Shot 2017-07-31 at 8.24.13 PM.zip
  5. This is the screen shot. Screen Shot 2017-07-31 at 6.59.54 PM.zip
  6. I just installed the R1 and when i go to the device manager tab it is giving me the screen in the attached file. Please let me know what i need to do to fix this.
×
×
  • Create New...