Jump to content

swaystsx01

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

  1. Thank you everyone for the help. Unfortunetley I dont understand anything you said. Also I dont understand any of the language in the thread you guys posted. Looks like its just something Im going to have to deal with. Sucks since i spent alot of money on this thing last year.
  2. Hello all, I've been having this issue for some time now but I never got around to actually trying to fix it till now. I have my geo filter set on strict and I have it on a 500 mile radius aroun where I live. I want to say about 50% of the time I connect to servers on the east coast. Mostly the North East servers. Probelm is I live in Los Angeles, Ca. I've tried all kinds of setting changes that I've read through the forums and I cant figure it out. I'm always getting a ping of 60 to 100. When I do connect to a closer server my ping is still above 40. Yet when I run a speed test i get a ping of 3 to 5. Now I know im not going to get a low ping like that all the time but I see people getting a ping around 5 to 20 all the time and they live within 10 miles of me. What am I doing wrong. Thanks in advance.
  3. thank you for the input everyone. Unfortunately im missing something or my netduma device is defective. Ive been having these issues since i got it but always thought it was my modem and wiring. Now that that has all been addressed it seems to me an issue with my netduma device.
  4. They came yesterday and gave me a brand new modem and ran all new wires for me. When they ran the test everything was perfect. i was getting a ping of 4 to 5 and speeds of 340.
  5. share excess is enabled and what is the priority flower you speak of ? betweeen 40 and 130. it bounces around alot
  6. Yes i did all of the mention above except to check if my Ethernet cable can handle my speeds. I still get the same high ping and low speeds however.
  7. Good morning all, I have issues with lag and consistent connection drops. I have 300 down and 50 up, when i run the speed test i get around 325 down and 30 up and a ping of under 10 with my ISP from spectrum. I have no lag or connection drops when i play directly from it. However when i run my test through my netduma i get no higher than 70 down and 20 up and my ping is never below 60. I've tried resetting it and even purchased all new cables. Yes i have set my bandwidth on the netduma to 300 down and 50 up. Any help would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...