Jump to content

VectorPRIME

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited


Reputation Activity

  1. Like
    VectorPRIME got a reaction from Kam in Internet completely cutting out consistently on R2   
    So I got this thing 2 weeks ago and every day or so the internet would go out and a reboot would fix it until the next day or so. But it has been getting progressively worse. As of today the internet is going out literally just back to back to back. Earlier today I could reboot it to get it back on, it would stay on for about a minute, then it would go out again, and a second reboot would make it stay online for about 30 minutes to an hour. Now, my actual internet is working just fine through the Gateway from Xfinity. Over the last hour the R2 has gone out so consistently I couldn't even finish writing a ticket. I tried to do a factory reset on the router and set it up as fresh, that changed absolutely nothing. I got it set up and then immediately it told me I wasn't even connected to anything over ethernet. All lights still on and everything. When it cuts out, all of the lights and everything are still on, but literally all of my devices that are hardwired say they aren't even plugged into anything. So I can't even access DumaOS when this happens. I am seriously beginning to suspect it's either a bad router or there is something just seriously wrong with the DumaOS because I see other complaining of similar. It won't even allow me connect long enough to reinstall the newest firmware. I messed with zero settings on the router. Just the very basic settings that are on it when you start fresh. Have done nothing crazy with it at all. 
     
  2. Like
    VectorPRIME got a reaction from Netduma Fraser in Internet completely cutting out consistently on R2   
    I've received it and updated. We'll see if there's any improvements. Thank you.
  3. Like
    VectorPRIME reacted to Netduma Fraser in Internet completely cutting out consistently on R2   
    Hey, welcome to the forum!
    Sorry to hear you're having this issue. Unplug the router from the power for 10 minutes, this will let the residual power drain. Then connect it, don't have the internet port connected to modem, just have it directly connected to your PC. This should give you enough time to upgrade - I've sent you a PM. Let us know how you get on.
×
×
  • Create New...