Jump to content

R2 support


Recommended Posts

So, back then when i join a lobby thru duma router it shows the servers or the players that i join with a low ping servers, but now it shows nothing and my servers ping is way higher 

IMG_0685.jpeg

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Try this:

  1. Quit the application/game/client completely
  2. Remove device from the Geo-Filter
  3. Give PC PlayStation Device Type in the Device Manager (if on PC)
  4. Resync from the Geo-Filter Map menu
  5. Re-add the device to the Geo-Filter with the manual option
  6. Set up the Geo-Filter how you like
  7. Wait 2 minutes
  8. Boot up application/game/client

Then see if it works.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Do you have it connected to a power extender or direct to an outlet? If an extender please try direct to an outlet. Otherwise do you have another power adapter you could try with?

Link to comment
Share on other sites

Direct power outlet and even though don’t know how is that gonna help but i did use another power outlet with same results, i guess the modems that netduma uses is kinda a poor quality tbh, but appreciate your guys help

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

If it is rebooting on its own then it could indicate it is not receiving enough power to stay on. Disconnect the router from the modem so just PC and power are connected, can you complete the wizard then?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...