Jump to content

Recommended Posts

Hello  

 

recently my Dumas Os dashboard on my R2 kept saying script error. I did just about everything to try and get it working but the page kept failing on me. I tried a factory reset recently and now my browser just stays stuck on loading the dashboard page. Can anyone help? 

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, Newfie said:

Hi and welcome.

Clear caches but can you try it on Chrome first?

On chrome it seems to be stable now, weird though because before the factory reset it. It was giving me issues. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, Rafa said:

On chrome it seems to be stable now, weird though because before the factory reset it. It was giving me issues. 

Chrome is better for the Duma interface, Safari seems to have a few issues on the latest version. See how it goes, any more issues just post away.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Newfie said:

Chrome is better for the Duma interface, Safari seems to have a few issues on the latest version. See how it goes, any more issues just post away.

thank you all for the help! really appreciate it. issues were resolved. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...