Jump to content

Recommended Posts

I downloaded the newest firmware for the xr1000 and it tells me it’s gonna redirect me but it doesn’t. What should I do?

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, Doughboy said:

I did now the rapps won’t completely load smh 

After you've upgraded the firmware, could you please factory reset the XR1000? This is often required in order to ensure nothing is left over from the previous firmware.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Doughboy said:

I did. This is what I got. Or a spinning wheel on all the applications 

Sometimes you'll find this occur immediately after an upgrade but it shouldn't last long, I'd say close the interface, clear your browser cache and come back to the router after a few minutes, all should be fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What's diference firmware XR1000 and XR1000-1RNNAS.

Firmware of 1RNNAS is 1.0.54.10.

Is better that firmware?

Sorry for my english. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Derlandes said:

What's diference firmware XR1000 and XR1000-1RNNAS.

Firmware of 1RNNAS is 1.0.54.10.

Is better that firmware?

Sorry for my english. 

 

Hey! I've responded to your tweet :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...