Jump to content
Adz80

Error when trying to connect to duma

Recommended Posts

Hi,

Im getting this error when trying to connect to my duma

HTTP/1.0 500 Server Error Content-Type: text/html haserl CGI Error

I have restarted the router, reset the router, unplugged for a hour. still get the same error

 

Any advice would be great.

 

Thanks

Adam

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the forum!

Where abouts are you getting this error? After performing a particular action or when navigating to a particular Rapp?

Can you get past the error or does it prevent you from doing what you want to do?

Share this post


Link to post
Share on other sites

When logging into the duma, after I enter the username and password. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Adz80 said:

I can’t do anything it won’t launch the rapp

OK, are you able to access DumaOS if you reboot the R2?

If not, you may need to perform a factory reset.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No I can’t connect to the os 

ive tried holding the reset for 30 seconds and release still does the same

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Adz80 said:

No I can’t connect to the os 

ive tried holding the reset for 30 seconds and release still does the same

Every time you go back to the browser you get this same error message, even after resetting the router?

Could you please try a different browser or clear the cache in your current browser?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...