Jump to content
Sign in to follow this  
Osvaldo Sousa

Xr700 dumaos 3.0 not reaching gigabit speeds

Recommended Posts

Hi, when updating firmware to duma 3.0 beta (i did reset) i can't reach gigabit speed, but on firmware v1.0.1.38 i can, and also on this version after starting a game after a while the router stops prioritizing while on 3.0 beta doesnt stop

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is this with the exact same settings, nothing else changed, one firmware you can get those speeds, the other you can't? Where and how are you testing the speeds? What are your Traffic Prio settings?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes exact same settings, yes with 3.0 beta i cant reach gigabit, i tested with speedtest, nperf, waveform, i think i just leave it at default 

Share this post


Link to post
Share on other sites
52 minutes ago, Osvaldo Sousa said:

Yes including iptv, i enabled imgp proxying, the fibergataway is in bridge mode with wifi disabled

OK, and you had IGMP proxying enabled on the previous firmware too? What speeds are you reaching on the new firmware?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes igmp proxying enabled on both firmwares , i think i had beetween 500 and 600 max on duma 3.0 beta and 936 on 1.38

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Osvaldo Sousa said:

yes igmp proxying enabled on both firmwares , i think i had beetween 500 and 600 max on duma 3.0 beta and 936 on 1.38

Does your ISP require you use PPPoE or VLAN tagging for your connection? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...