Jump to content
Danjok5

Setting up advanced hybrid vpn

Recommended Posts

I am trying to set up a vpn on my router and the vpn site states to just copy the file into the vpn configuration and enable but I cannot seem to copy the file into the configuration. Any help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What do you mean you can't copy the file? Currently, Hybrid VPN only supports the OpenVPN protocol so before you set it up, make sure it's OpenVPN code (Most VPN providers support this). If it prompts you to download it (.OVPN file), then make sure you're on a Windows computer and download it. Then find the file and right click it and open it using notepad. Now just highlight all of the code (Ctrl +a) and copy it (Ctrl + c). Then paste it into the "Configuration" input of the "Advanced" tab of Hybrid VPN. Now, you need to get your VPN username and password (Not the one you sign into the website with, although they may have made them the same, but it's basically another layer of protection and can usually be found on the website). Sometimes, the configuration thing might not let you scroll so if that happens, switch to basic and back to advanced and you can scroll. Now connect and it should say "Connected".

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, trex2600 said:

What do you mean you can't copy the file? Currently, Hybrid VPN only supports the OpenVPN protocol so before you set it up, make sure it's OpenVPN code (Most VPN providers support this). If it prompts you to download it (.OVPN file), then make sure you're on a Windows computer and download it. Then find the file and right click it and open it using notepad. Now just highlight all of the code (Ctrl +a) and copy it (Ctrl + c). Then paste it into the "Configuration" input of the "Advanced" tab of Hybrid VPN. Now, you need to get your VPN username and password (Not the one you sign into the website with, although they may have made them the same, but it's basically another layer of protection and can usually be found on the website). Sometimes, the configuration thing might not let you scroll so if that happens, switch to basic and back to advanced and you can scroll. Now connect and it should say "Connected".

I did this and it is now connected. Thank you. Did not know needed to copy from notepad 

[3:06 PM]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...