Jump to content
Sign in to follow this  
santa78

10gbps not working on XR700

Recommended Posts

Hello,

I use the 10 gbps fiber port on the XR700 for my local network.

My switch & serveur connected with the fiber cable for 10gbps (MTU 9000 on the parameter), but im locked to 1gbps.

Maybe its due to the MTU configuration on the XR700, but its impossible to Up the MTU 1500 to 9000 (the ideal MTU for 10gbps).

 

Can you help me ?

 

Regards

Share this post


Link to post
Share on other sites

Le MTU manageable est sur le WAN Ethernet je crois donc bloqué à 1500 !

Mieux vaut poster sur le forum de Netgear même si je pense que cela soit une perte de temps !

Ton switch gère le 10gbps ?! étrange que tu sois limité à 1gbps...

J'imagine que le but est d'augmenter les vitesses d'écritures ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oui j'ai un switch en sfp+ 10Gbps.

Tout mes équipements dessus sont plug en SFP+ 10Gbps, sur le papier tout est en 10 Gbps.... sauf le débit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/5/2021 at 12:56 PM, Fuzy said:

Le MTU manageable est sur le WAN Ethernet je crois donc bloqué à 1500 !

Mieux vaut poster sur le forum de Netgear même si je pense que cela soit une perte de temps !

Ton switch gère le 10gbps ?! étrange que tu sois limité à 1gbps...

J'imagine que le but est d'augmenter les vitesses d'écritures ...

https://www.amazon.fr/gp/product/B07NFXN4SS/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_title?ie=UTF8&psc=1 j'ai celui la

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Netduma Fraser said:

It's not listed so that could be the problem, could you get one from the list to test - even if you then just return it?

Il faudrait qu'il soit compatible mikrotik et surtout netgear !

Share this post


Link to post
Share on other sites
46 minutes ago, Netduma Fraser said:

It's not listed so that could be the problem, could you get one from the list to test - even if you then just return it?

i can buy it for test, but its a generic cable im not sure its the problem..

I have broken my switch when i try update the firmware, i will buy a compatible cable after..

 

Do you have a link/ref for ocmpatible cable ? not adaptor if its possible, a cable with the sfp+ connected

 

thanks !

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't unfortunately, if you google one of the ones from the list you should get one. It's a Netgear specific hardware feature so I'm not well versed on it 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...