Jump to content

Recommended Posts

59 minutes ago, Coyote305 said:

It’s still not there idk what’s wrong 

Did you factory reset after? Can you take a screenshot of the System Information page please? Where abouts are you located?

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, Netduma Fraser said:

Did you factory reset after? Can you take a screenshot of the System Information page please? Where abouts are you located?

When I reset it do I update it as well ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Netduma Fraser said:

When you do a factory reset it stays on the firmware it was on prior to the reset. Okay thanks and it still isn't available for you?

Nope when I did the factory reset it set to me 53  auto set up is there but it’s buggy. Let me put it to 52 and see if it’s there 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Netduma Fraser said:

Auto Setup does require more work anyway so I don't think you would use it even if you had access to it currently. What's buggy about the firmware I provided?

When I’m in the geo filter and trying to find a game I’m set for 19ms ping then it jumps to 49ms

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Coyote305 said:

When I’m in the geo filter and trying to find a game I’m set for 19ms ping then it jumps to 49ms

As in you've set Ping Assist that low? Can you provide a screenshot of exactly what you're seeing with the ping panel visible please?

Share this post


Link to post
Share on other sites
59 minutes ago, Netduma Fraser said:

As in you've set Ping Assist that low? Can you provide a screenshot of exactly what you're seeing with the ping panel visible please?

I’m putting it back to 52  because the 53 putting me in matches 60 ping and I’m i. Miami and we have a server in west Palm beach

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Coyote305 said:

I’m putting it back to 52  because the 53 putting me in matches 60 ping and I’m i. Miami and we have a server in west Palm beach

That's fair enough, it's not a fully released version yet and was mainly to test whether a specific issue with NAT was fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Netduma Fraser said:

That's fair enough, it's not a fully released version yet and was mainly to test whether a specific issue with NAT was fixed.

Oh ok ok but the auto set up was definitely there for 53

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...