Jump to content
Toma

Cant connect to dashboard

Recommended Posts

I have the netduma r2 for about a month and I'm very happy with the product, but now in having a problem connecting to the dashboard. After I login, the loading circle pops up and stays on the screen for hours not giving me access to the dashboard where I can edit geofilter, bandwith... Please help 

Capture.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, welcome to the forum!

Sorry to hear you're having this issue. Does using the LAN IP to access instead work? - 192.168.77.1 ? 

If not clear your browser cache/cookies and reload the page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Netduma Fraser said:

Hey, welcome to the forum!

Sorry to hear you're having this issue. Does using the LAN IP to access instead work? - 192.168.77.1 ? 

If not clear your browser cache/cookies and reload the page.

thanks for the help its working now

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/13/2021 at 5:37 PM, Netduma Fraser said:

Hey, welcome to the forum!

Sorry to hear you're having this issue. Does using the LAN IP to access instead work? - 192.168.77.1 ? 

If not clear your browser cache/cookies and reload the page.

Im now having this problem any fixes?

Capture.thumb.PNG.22bb4e6289bf91073f33fda26a5b06bb.PNG

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey! Were any changes made to the environment that you think could've caused this? 

Do you still have internet access?

Are you able to access the interface by navigating to 'dumaos/'?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Netduma Liam said:

Hey! Were any changes made to the environment that you think could've caused this? 

Do you still have internet access?

Are you able to access the interface by navigating to 'dumaos/'?

internet still works great and same error comes up when dumos/ is used

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please set a static IP on your PC by following this guide: https://pureinfotech.com/set-static-ip-address-windows-10/ follow the control panel section. Use these details:

IP - 192.168.77.2
Subnet - 255.255.255.0
Gateway - 192.168.77.1
DNS - 192.168.77.1

then try to access the interface please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...