Jump to content
Sign in to follow this  
Dmaune

LAN Cable not connected PS4/PS5

Recommended Posts

6 hours ago, Netduma Fraser said:

It would likely be fine on the PS4 just using WiFi as well. As above I'd suggest different ethernet cables if you have them spare and trying different ports on the router just in case.

I've already switched cables but I can try a different port.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Netduma Fraser said:

Do you experience the same message if you play directly connected to modem/ISP router?

I'll try that soon.  Little more difficult to try that out

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm getting this error over and over again but there isn't a device in my house that has this MAC address.  At least not one that's turned on.  

 

[WLAN access rejected: incorrect security] from MAC address a8:e3:ee:67:72:6f, Thursday, December 03, 2020 17:27:18

 

Scratch that I found it lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Then I got this and I have no idea what it means.

 

[DumaOS] Error parsing line in ARP table: 'fe80::201:5cff:fe68:6046 dev brwan lladdr 00:01:5c:68:60:46 router REACHABLE', Thursday, December 03, 2020 17:43:45

day, December 03, 2020 17:29:31

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/4/2020 at 4:59 AM, Netduma Liam said:

Hey Dmaune,

I don't think you've posted the error you're talking about there, would you mind editing it?

It's like hidden or something.  For some reason I copy and past it but it only shows up if I highlight the area in which I pasted it.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Dmaune said:

It's like hidden or something.  For some reason I copy and past it but it only shows up if I highlight the area in which I pasted it.  

I can see it (problem is the forum theme). Did you check to see if playing on your ISP modem/router fixed the initial issue?

Regarding the errors, do you have a device in the DMZ? You don't have to worry about the second error. The logs are primarily aimed at the developers so will detail background processes that look like errors sometimes so best to just look if you're having an issue/error appear on the interface.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same issue and the only fix was to upgrade to the beta firmware (XR500-V2.3.2.114-DumaOS3.0.203), I was previously running v.108 beta.

 

It is definitely a router issue as the one supplied by my ISP worked fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...