Jump to content
chrismcglock

Warzone XR300 geofilter

Recommended Posts

Watsup

Just got an XR300. I got it because my servers(Northeast U.S.) have been outrageously hard to play in and wanted to try some different servers to play against different people. I am having trouble finding matches on the west coast even with the geofilter set above 1000 miles. I think I have all the write filters on but it only wants to find servers in NE up around Pennsylvania where I live. I just want to play in less competitive warzone games instead of getting home from work and playing sweaty players every day. Any tips on how to fix this would be much appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Keep searching until something pops up, zoom out of the map completely as well as may be appearing elsewhere that you'll need to allow. Disable Auto Ping so you can click on it and allow it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

isnt the geofilter supposed to allow me to pick which server I want to play in tho? I just expanded it even more and the only server its allowing me to play in is Oklahoma? Not even Pennsylvania is popping up and I live there

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this please:

  1. Hard turn off the console
  2. Remove console from Geo-Filter
  3. Flush the Geo-Filter cloud
  4. Re-add the device
  5. Set Geo settings
  6. Wait 2 minutes
  7. Boot up console/game

Then see if you can force the server please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I dont think it works when I flush. it always gives me an error. and it still says I have allowed servers in other areas I use to have the geofilter set to even though I dont have any servers in my allow and deny box

Share this post


Link to post
Share on other sites

the factory reset worked I think. I had the router working great over my home area in Pa. I started playing around with it today and changing it to different places to try different servers and I can no longer connect to my old server when I reset the geofilter back over Pa. Old past servers in Europe keep coming up as "allowed servers" but I do not have them in allowed. And nothing is popping up where I have it even though I know there is servers over here from before. I really do not want to factory reset everything again. Is there any other way to fix it? I tried flushing the cloud multiple times. I attached a picture below of what's going on.76D283F1-0A94-40FD-90CD-6A5E16EAEA2A.thumb.jpeg.e27be579007d23342d50a3ef789dd829.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 hours ago, chrismcglock said:

the factory reset worked I think. I had the router working great over my home area in Pa. I started playing around with it today and changing it to different places to try different servers and I can no longer connect to my old server when I reset the geofilter back over Pa. Old past servers in Europe keep coming up as "allowed servers" but I do not have them in allowed. And nothing is popping up where I have it even though I know there is servers over here from before. I really do not want to factory reset everything again. Is there any other way to fix it? I tried flushing the cloud multiple times. I attached a picture below of what's going on.76D283F1-0A94-40FD-90CD-6A5E16EAEA2A.thumb.jpeg.e27be579007d23342d50a3ef789dd829.jpeg

make sure nat filtering is set to SECURE i have the same issue 

Screenshot (11).png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...