Jump to content
Sign in to follow this  
willthetech

oh crap...I m rapping now too..:(

Recommended Posts

12 minutes ago, Netduma Fraser said:

Reboot and it should be fine, new firmware will be more stable so should happen a lot less.

Fraser...I am getting R1 flashbacks! not looking good man.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same issues occur here. I find myself rebooting it daily. You aren't alone!

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, willthetech said:

Fraser...I am getting R1 flashbacks! not looking good man.

27 minutes ago, Neroxnex said:

Same issues occur here. I find myself rebooting it daily. You aren't alone!

 I've expressed peoples frustrations over no firmware and they're trying to get one out as soon as possible. @Neroxnex I've sent you a PM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

As of this morning I'm still rapping. I notice it happens most on the dashboard and network monitor tabs. Not sure what to do from here.

 

image.thumb.png.0ea640fe45cd0bf01b2634a99c5f9859.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Neroxnex said:

As of this morning I'm still rapping. I notice it happens most on the dashboard and network monitor tabs. Not sure what to do from here.

 

image.thumb.png.0ea640fe45cd0bf01b2634a99c5f9859.png

The R2 should get a record deal...:).

Joking aside, this is crazy. You think by now the Duma team should be able to get all of  these issues resolved, that we had in R1.

Sadly, I am getting burned by my online friends, as they can't understand why I got the R2, when I always had issues with the R1. I guess I wanted to believe all was good in the second round...

Share this post


Link to post
Share on other sites
37 minutes ago, willthetech said:

I rapped again few minutes ago.

I restarted and it seems ok now. Just letting you know. 

Congrats on the most hilarious way to tell me of an issue yet. Did you do a reset after the update?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Netduma Fraser said:

Congrats on the most hilarious way to tell me of an issue yet. Did you do a reset after the update?

No worries, just trying to make thing funnier.

I don't remember if it restarted to be honest...hmm! maybe I didn't, but it was working good all this time. oh well ill let you know if it happens again. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...