Jump to content
Sign in to follow this  
NinjaNotForHire

My R2 Drops all Connections - Reboots Needed

Recommended Posts

Since setting up my R2 I love everything about it...except it has been very unreliable. It will drop all wired and wireless connections and nothing can connect until I power cycle the router. When it does this I also cannot connect to the admin panel to attempt to reboot from there. This happened 3 times today - please help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fraser, thanks for the help. I implemented the steps in your DM and it seemed to help the router be a bit more stable. I got through a little more than one day before needing a reboot, before it was multiple times per day. Hoping there are more steps to help it remain stable for good.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, NinjaNotForHire said:

Fraser, thanks for the help. I implemented the steps in your DM and it seemed to help the router be a bit more stable. I got through a little more than one day before needing a reboot, before it was multiple times per day. Hoping there are more steps to help it remain stable for good.

That was just an interim firmware, we're testing the latest ones now so hopefully they will be more stable and prevent any further issues. That should be available soon. If you haven't already you could try a factory reset, that would prevent any legacy issues that have carried over affect it, may help it stay stable for longer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...