Jump to content
AUG YT

How to add my game not listed in list of games provided

Recommended Posts

I see only 10- 15 games but I play other games which are not listed in the drop down.how to add my game to the list for better gaming?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, welcome to the forum!

If you're playing on PC set it to a PlayStation device type in the Device Manager then add it to the Geo-Filter and select manual. For Traffic Prioritization you can add the device manually with the games console service.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello there,

 

I dont see the game I play in the list. how do i manulally add it for better ping? can we have remote session as im really confused. 
PFA 

duma.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uncaught TypeError: Cannot read property 'setHoverStyle' of null     

 

I get this error while auto setup ?need help asap 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uncaught TypeError: Cannot read property 'setHoverStyle' of null     

 

I get this error while auto setup ?need help asap 

Share this post


Link to post
Share on other sites

My ping is going 50-60 as other wifi routers nothing change.im close to server.
 

or Am I missing something?

Really confused now.

duma1.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

You did manage to set it with the console service, great but you disabled Filtering Mode, that needs to be enabled so that you can force servers within your radius. There are also a few servers for PUBG, either on the West or East coast so that probably explains why your ping is a bit higher than your friends. What QoS settings are you using? Where did you get that error? What web browser are you using? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

As I mentioned, I don't think the game servers actually exist for you to get a lower ping so we can't do anything about that. If you provide the information above then we can work through it and try to get you optimized. We can't do remote sessions for standard support queries as we're a small company so it would take too long and make it so we couldn't provide adequate support to other users. It's not an issue that needs a remote session at this stage, I'm confident we can optimize you as much as possible without it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im using Chrome and when I do the auto setup for ping prioritization I get 0% download and upload as 0%.  im not sure why and my QOS settings as below:  


image.thumb.png.95084b0b8fb1dd72f3ff4528effcf972.png

Should I have max QOS or mid range or minimal?  

and also does port forwarding help me? if yes how to do it? I tried googling but cudnt find good answers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The ideal starting point for QoS is 70/70. It sounds like auto-setup might not be working correctly, could you try it in another browser? I'd also suggest choosing Prioritize Bandwidth rather than Prioritize Ping, as this will make it less sensitive.

Port forwarding will help you if you have problems with voice chat in games, otherwise it's unlikely to make any difference. Port Forwarding is really only relevant if you don't have Open NAT already.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's definitely not right. It's not showing any percentage values.

To the right of the bars, it's meant to show the current percentage that's testing at.

I'm going to alert the developers about this bug and attempt to recreate it myself.

Share this post


Link to post
Share on other sites

what do we do now  and also its restring itself and connection goes on and off by itself.so annoying.idk wat to do 

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, AUG YT said:

what do we do now  and also its restring itself and connection goes on and off by itself.so annoying.idk wat to do 

I've sent you a PM. Please try that and see if it is more stable.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/30/2020 at 8:33 AM, AUG YT said:

image.thumb.png.adafe38682deda36c0a2eb74646588a5.png

 

It gives 0% in ping and bandwidth.I tried in internet explorer now. 😕

image.png

just got mine and it dose the same thing, sets me at almost 0%

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Get_U_Sum said:

just got mine and it dose the same thing, sets me at almost 0%

 

Hey, welcome to the forum!

We are aware of this and it is fixed already so will be in the next build.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...