Jump to content
Ste G

Port foward errors

Recommended Posts

Are you aware of any errors in the software with port forwarding?

I can't edit a rule I get this message 

Uncaught TypeError: Cannot read property 'toString' of undefined

Trying to add a new rule I get this

RPC error 'ERROR_UNKNOWN': bad argument #1 to 'gmatch' (string expected, got nil) -> stack traceback: ?: in function <?:73> [C]: in function 'gmatch' ?: in function 'split' ?: in function '?' ?: in function '?' ?: in function <?:387> ?: in function <?:382> [C]: in function 'xpcall' ?: in function 'try' ?: in function <?:346> [C]: in function 'run' ?: in function <?:404> [C]: in function 'xpcall' ?: in function 'try' ?: in function <?:263> (tail call): ? ?: in function <?:30> [C]: in function 'xpcall' ?: in main chunk [C]: ?

@Netduma Fraser

Also what's the latest firmware for the R2, I'm on 138, is there any thing newer?

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just tried to recreate it and appears to be working for me. What rules are you trying to make/edit? The firmware marked for release next week is being tested right now so that will be available soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trying to port forward the ps4 ports, as I can't get open nat. 

But I just get these errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes its in Device Manager

Edge dev 

Edge

Chrome

Brave

All do the same thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

hello team I have the same problem . You can help me? Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/18/2020 at 4:06 PM, Netduma Fraser said:

Could you screenshot the rule you tried to make please so I can try to replicate?

Fraser, When I was doing just my ports like I was telling you about, I didnt realized that that pop up had anything to do with my ports...but I was getting that same error pop up on my screen. So it has to be something going on with the ports since I cant get an open nat either.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, does this look normal when I use DMZ for my PS4?  Reason I'm asking is because it doesn't necessarily give me an open NAT in game.  We have more than 1 gaming console and it seems whoever is on first, gets the open NAT(Shows port 3074).  That's where the NAT filtering options on the Netgear routers worked, everyone had open NAT when set to open.

Screenshot 2020-10-11 154552.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, Netduma Fraser said:

That isn't the DMZ, DMZ is on the General LAN page. UPnP should work to allow multiple consoles to get an open NAT.

Sorry, should've explained better.  When I turn DMZ on, this is what shows up in port forwarding, is it normal?  It just looked strange lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
46 minutes ago, Gamingcavalier said:

Sorry, should've explained better.  When I turn DMZ on, this is what shows up in port forwarding, is it normal?  It just looked strange lol

I think it is probably to prevent you from assigning ports to it but yes that is strange, thanks for bringing it up!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Hello Have you found the solution to my netduma R2 problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, barry said:

Hello Have you found the solution to my netduma R2 problem?

I've made a ticket for the devs to look into as it is a bug so a solution will come in the form of a fix in an update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...