Jump to content
DeathrayJay

ExpressVPN help needed

Recommended Posts

Hi Fraser. I am attempting to add expressvpn to the hybrid vpn feature. I am running DumaOS3 on new R2. I used the ovpn file as directed and  my status says connected so I believe that worked. However upon checking google my ip still is showing. I then disabled ipv6 (lan and wan) and changed wan network from upstream dns to dns override 8.8.8.8 and 8.8.4.4 even though an earlier thread said this wasn’t going to be necessary on DumaOS3. Perhaps I still need to add static IP addresses (suggested on another earlier thread)? If yes please send a brief description of how to do this and if it needs to be done for every device that I want protected by the vpn or only those devices where I want only certain types of traffic included/excluded. Also perhaps I incorrectly changed the DNS as I don’t really have a grasp on what any of this means. I only made it this far thanks to the forum and your posts so thanks for at least getting me this far!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you provide a screenshot of the right side of the Hybrid VPN page please? i.e. how you added your devices to the feature. For DNS if needed you would input the DNS of the actual VPN server.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Fraser.  I just arrived home and checked my settings and apparently I had not disabled IPV6 as I had thought. Once I did this no leaks were detected after testing multiple devices. For the time being would it be best for me to keep IPV6 disabled? 

A1DCEADC-1AEA-43A3-8FBD-B3992A73D078.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...