Jump to content
busolof

problem with hybrid vpn

Recommended Posts

Hey,

i installed an router xr700 and try use hybrid vpn

But connecting and in logs is reseting

what can do for working

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey,

try use basic with purevpn and logs reseting

tryed advanced to same thing.

But use now surfshark working 

strange with purevpn

what i do use surfshark have account for surfshark vpn

have that too purevpn

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey,

no says connecting and when looking in logs is reseting try connecting.

But that working with surfshark filled in advanced 

use purevpn on another router working great.

use firmeware 1.0.1.20

will watch that later

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey,

yes tryed norway, denmark(showing belgium)germany same problem

and tryed use advanced an ovpn fil from purevpn.

Strange is that an bug in xr700 perhaps?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey,

strange my connection to surfsharks was failed but tryed then purevpn same thing tryed connecting and in logs info there reseting.

used surfshark again then could connect again.

why happen that when use purevpn how can fix that problem tryed different place to connect but same problem says connecting and logs info reseting self

Share this post


Link to post
Share on other sites

hybridvpn not working , removed my computer then working internet for me.

see screenshots

errorinhybridvpn.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just to be clear, using the same configuration as previously it disconnected on its own and this was the error you received? 

Add the line: 
keepalive 10 30
to your configuration file and save it and see if it sustains a connection.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey,

where add that end of that configuration file.

No used basic

and strange when use typ server denmark and city will that show belgium talked with purevpn they not understand.

perhaps try use belgium will that show denmark 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, very strange tryed use another vpn provider use advanced settings 

tryed connecting to belgium is belgium

use ivacy vpn and connecting to denmark when use ipleak or iplocation says belgium

changed to sweden and says sweden but when check ip is sweden but server purevpn have they same server place!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can add that part somewhere in the initial section under auth user pass. Sorry, I'm not sure I follow. When you're using the Advanced Setup and have selected a country it is showing as though you're in another country? The web browser may be caching the previous location so test in an incognito window.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...