Jump to content
lordjason

Netdumar1 dumaos UI not loading

Recommended Posts

Hi I dont know why but I cannot access the dumaos on my laptop anymore. It goes to the login name and password but then continues to stay on a continuous loading circle. 

I've have reset the dumar1.

Laptop is a Microsoft surface laptop. It has no ethernet connection only wifi. 

It's been working fine...

Please help I've had my dumar1 for nearly 2 years now. 

Edited by lordjason

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Killhippie

Have you got any Laptops with Ethernet connections to try access that way. Also when say reset do you mean reboot or factory reset?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, welcome to the forum!

Have you tried a different browser on the device to see if you're able to access it that way? Can you access it on any other wireless devices? If not it would be good if you're able to test using ethernet as above.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, lordjason said:

Ok so I've tried a reboot and factory reset. I can access from my tablet and phone.

But you're still unable to access through the surface? Have you tried a different browser? Have you changed any setting on the router or surface recently?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...