Jump to content
rockstars_homework

No audio from party/game chat?

Recommended Posts

I’ve recently set up traffic prioritization on my dumaos, but after doing it party chat isn’t working , my friends can hear me but I can’t hear anyone, why is this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, rockstars_homework said:

I’ve recently set up traffic prioritization on my dumaos, but after doing it party chat isn’t working , my friends can hear me but I can’t hear anyone, why is this?

It actually has nothing to do with traffic prio

I have the same issue..... what i do is set the geo filter to spectating, then when my teammates audio goes active then i set the geo filter back to filtering. 

I have to do this everytime i create or join a chat party. 

Its a geofilter issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same issue sometimes on PS4 but its my SteelSeries headset at fault.

Unplugging it, and plugging it back in a few times solves the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, GHOST-1-EC said:

It actually has nothing to do with traffic prio

I have the same issue..... what i do is set the geo filter to spectating, then when my teammates audio goes active then i set the geo filter back to filtering. 

I have to do this everytime i create or join a chat party. 

Its a geofilter issue. 

I had to make the geo filter cover the whole world basically and restart the game  for it to start working, then i moved it back to the UK and it was still working.

kind of strange

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, N3CR0 said:

I have the same issue sometimes on PS4 but its my SteelSeries headset at fault.

Unplugging it, and plugging it back in a few times solves the problem.

which steelseries do you have?

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, rockstars_homework said:

which steelseries do you have?

Arctis Pro w/DAC. I seen others have had the same problem so I know its the headset.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
31 minutes ago, N3CR0 said:

Arctis Pro w/DAC. I seen others have had the same problem so I know its the headset.

 

okok i have the exact same headset.

which settings do you use on yours to hear footsteps?

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, rockstars_homework said:

okok i have the exact same headset.

which settings do you use on yours to hear footsteps?

On the EQ I use -3.0, -1.5, -1.0, -1.0, 0.0, 3.0, 5.0, -1.0, 2.0, 5.0.

Gain : High. Sidetone : Off.

DTS : Off. In game I use Boost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...