Jump to content

Recommended Posts

hopefully, someone can help. I bought an R1 and when I tried to upgrade the firmware to the new OS, unfortunately, something went wrong and it has bricked my router... I have tried doing 20/20/20 reset I have tried many versions of the pin reset but nothing seems to work. I can see lights on the box and it makes the sound but I can't access the GUI. I had a similar issue with the XR500 but I managed to TFTP into that and sent the new img file and that sorted it... unfortunately this doesn't seem to work on the R1 also the firmware file isn't an img. please can anyone help

thank you 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried clearing your browsers cache then tried accessing the UI again?

If you type ipconfig into a command prompt what do you see next to default gateway?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey, welcome to the forum!

Clearing cache/cookies is sometimes necessary when going from the original firmware to DumaOS so definitely try this first. Does it broadcast a WiFi signal that you can connect to at all? If it does that indicates that it is working to an extent and not bricked.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...