Jump to content
Sign in to follow this  
GHOST-1-EC

MW <58ms Ping (Laggy Lobby) 4KD Run n Gun

Recommended Posts

Had a crappy connection but ruffed it out - Need the cloud update sorted as i'm not connecting to the lowest ping servers as i did in the beta. 

Beta ping to closest servers 20-25ms

Current ping to servers further away 45-60ms with alot of spikes 

Enjoy the gameplay tho. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ghost why dont you try using ping assist set to 30 ms see if connect to lower ping servers

I know you probally have tried this already 

But i thought i would say it incase you hadent

Share this post


Link to post
Share on other sites
41 minutes ago, kinel said:

Ghost why dont you try using ping assist set to 30 ms see if connect to lower ping servers

I know you probally have tried this already 

But i thought i would say it incase you hadent

Lol

Yeah i did it, and it doesnt work...... everything was fine in the Beta though, i only connected to the closest server to me which gives me a 20-25ms ping. 

With the launch of the game all that changed.... not sure why it did - will see if the eventual cloud update fixes anything. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...