Jump to content
Sign in to follow this  
Believerguy

I Bricked my router By downgrading it from Duma OS to 1.03.6 [Warning]

Recommended Posts

I think I Bricked my router because I have downgrade from Duma OS beta version it to 1.03.6j . It's weird because a lot of posts talk about that they haven't experienced any of what I have been experiencing. 

 

Now I can't access my router page .

I tried to reset my router 4 times but it doesn't work. The router page still showing 404 Not found

 

TCDkKs5.png

 

Don't downgrade your router version.

If you upgrade it , stick with it. Don't take unnecessary risk. 

and no I wasn't having a version lower than 1.03.6.

since the day I have bought the router. The version has always been 1.03.6 

I Downgrage my router according to http://support.netduma.com/support/solutions/articles/16000085792-downgrading-back-to-the-original-r1-firmware-from-dumaos

Share this post


Link to post
Share on other sites

I thought I had the same issue.  Clear your cache in the browser.  I have upgraded and downgraded 3 or 4 times over the last couple days

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried that already multiple times but it doesn't seem to change and it doesn't seem to be the problem. after multiple resets of the router, I was able to get it back though.

Thanks for the comment anyways

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please just type 192.168.88.1 into the url. Remove all the extra stuff after this (e.g. /desktop). It should then be ok. If cache is being a problem, then go to incognitio mode on your browser and try again please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...