Jump to content
Sign in to follow this  
lthoma89

Congestion Control

Recommended Posts

I'm using the R1 with Firefox internet browser and for some reason the congestion control sliders will not load. I am able to browse other tabs but congestion control does not load properly. I can see the slider titles but the bars are absent. How can this issue be resolved?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chrome is the suggested browser, you can use FF and I do with no issues.

 

I would clear your cache in FF settings and reboot the Netduma from misc settings and try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Similarly, my Host Filtering page has decided to stop work after nearly two years. I just see the loading animation.

 

Is a factory reset in order? I really want to avoid that given the bazillion devices on my network.

 

Is there any way to backup and restore the settings?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Similarly, my Host Filtering page has decided to stop work after nearly two years. I just see the loading animation.

 

Is a factory reset in order, I really want to avoid that given the bazillion devices on my network.

 

Is there any way to backup and restore the settings?

 

http://forum.netduma.com/topic/23979-geo-filter-page-not-loading-solution-here/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...