Jump to content
DeathMikuMeow

im getting more lag than i did before

Recommended Posts

https://drive.google.com/open?id=1tOt2KZVVu_jCpiikd4s6LXhKfyvxomIxsame time every night im getting this unplayable lag in TERA watching port 10001 and that ping shows ther i need help figuring out if this is the router or my isp literally the reason i wasted 200 bucks switching from pfsense id because im sick of the strict nat and not being able to do anything and there was nothing i could do about it i never had this problem with pfsense had a lot of other issues but thats not the point

 

https://drive.google.com/open?id=1tOt2KZVVu_jCpiikd4s6LXhKfyvxomIx

 

i uploaded them in this folder

using a Linksys modem, and an 8port switch but the computer im useing id conected directly to the netduma, wifi on the neduma its self is disabled as you can see in the pic, modem specs are docsis 3.0 "up to 960Mbps", ther are 2 diferent routers im useing for actualy wifi that are conected to the switch that are used for phones and the rokus in the house

i have seartched the forums and nothing came up relating to my issue plus im not good with forums i honsetly dont get how to really use them and honestly i wasnt expecting a reply at all i post on other forums like LTT and pfsense and i get nothing

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please detail your setup, what equipment you have and how it is set up.

And sreenshot your Netduma settings so that we can see if you're set up properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...