Jump to content

Recommended Posts

Which ethernet cable did you replace?

The one between the Netduma and the console, between the Netduma and the laptop, or is it between the Netduma and the ISP hub/modem?

 

And try a couple of different devices so we can rule that out too.

The Ping Plotter phone app is free, obviously it's not sensible to test over wifi normally but the app is on a phone.

And try a different ethernet port on the Netduma.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried that too, because I used my comp cord and ps4 cord, ps4 cord is new and still same results, it has actually gotten worse.

 

I don't know what this means.

Tried what?

Share this post


Link to post
Share on other sites

worse =(

 

What did you change before you ran the test in this last graph?

 

Which ethernet cable did you replace? (My question earlier).

Did you try a different port on the Netduma yet?

And try running Ping Plotter from your phone and/or another computer?

 

Ping a website so I can see what it looks like too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isolate the Netduma so it isn't connected to your hub, just your PC and power. Then PingPlotter when wired, is it the same? Then take out the wire so it's just the power, connect via wifi and then PingPlotter, is it the same?

Share this post


Link to post
Share on other sites

What does ping plotter report if your PC is directly LAN wired to the ISP modem?

What ISP Mfr and model do you have? Be aware that the Arris 6190 has issues if you have one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What does ping plotter report if your PC is directly LAN wired to the ISP modem?

What ISP Mfr and model do you have? Be aware that the Arris 6190 has issues if you have one.

I tried that and it was like 6 or 8 but when i pinged my the router it stayed high

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isolate the Netduma so it isn't connected to your hub, just your PC and power. Then PingPlotter when wired, is it the same? Then take out the wire so it's just the power, connect via wifi and then PingPlotter, is it the same?

unfortunately I can't test wireless..

post-9445-0-60786600-1486208535_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

no but I dont know if my isp is just super bad but have 250/20 internet i get either lag comp to shit or I get like no hit detection...=(

 

and I see people stutter all the time, and my friend doesnt, and he plays on NA servers and he lives in Ireland so how come i see it all the time =(

Share this post


Link to post
Share on other sites

no but I dont know if my isp is just super bad but have 250/20 internet i get either lag comp to shit or I get like no hit detection...=(

 

and I see people stutter all the time, and my friend doesnt, and he plays on NA servers and he lives in Ireland so how come i see it all the time =(

 

Did you try this so we can see what your line is like?:

 

You may be experiencing a Ping Plotter bug. What does the Netduma internet diagnostics show?

 

Try this that Zennon suggested, do you get any packet loss?

 

http://forum.netduma.com/topic/19918-bufferbloat-question/?p=137634

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...